ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki» η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020.

Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, πάνω από 100 άτομα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης. Ανάμεσά τους, οι Βουλευτές Έβρου της Ν.Δ. κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης και κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και Πρόεδρος του Ηρόδικου κ. Μιχάλης Ραγκούσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ κ. Ιωάννης Λυμβαίος.


Τιμήθηκαν από τον «ΚΟΤΙΝΟ», με αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική προσφορά τους στο Σύλλογο και στα παιδιά με Αναπηρία, ο κ. Γεώργιος Παπαπαχρήστου, ο κ. Κωνσταντίνος Κεβρεκίδης και η κα Φωτεινή Δομπάρα.

Τιμήθηκαν επίσης, με αναμνηστικό έπαθλο, για την επιτυχία τους στον μαθητικό διαγωνισμό ρομποτικής, οι μαθητές: Ευστάθιος Καλαϊτζίδης, Αντώνιος Χατζηκώτιος και Στέφανος Μαραβέλιας.


Τέλος, όπως κάθε χρονιά, τιμήθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες τη χρονιά που μας πέρασε, με αναμνηστικό έπαθλο, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου:
  • Μαρία Κυριακίδου (Κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κάτοχος 3 πανελλήνιων ρεκόρ Γυναικών και 1 στην ηλικιακή κατηγορία 15-17).
  • Μαρία Ποτουρίδου (Κολύμβηση, παραμπάντμιντον, κάτοχος 3 πανελλήνιων ρεκόρ Γυναικών και 1 στην ηλικιακή κατηγορία 15-17).
  • Μαρία Σιναπίδου (Κολύμβηση).
  • Αθανάσιος Ταλιαντζής (Κολύμβηση, κάτοχος 2 πανελλήνιων ρεκόρ Ανδρών και 2 στην ηλικιακή κατηγορία 10-14).
  • Τηλέμαχος Πανταζίδης (Κολύμβηση, κάτοχος 1 πανελλήνιου ρεκόρ Ανδρών και 1 στην ηλικιακή κατηγορία 15-17).
  • Ευάγγελος Λυμβαίος (Στίβος, Boccia, κάτοχος 1 πανελλήνιου ρεκόρ Ανδρών).
  • Ραφαήλ Μαλαδάκης (Κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κάτοχος 1 πανελλήνιου ρεκόρ Ανδρών).
  • Μποζ Ερσίν (Στίβος).
  • Νικόλαος Παπαδόπουλος (Κολύμβηση, στίβος).
  • Φώτης Ντεφίδης (Στίβος, παραμπάντμιντον).
  • Γιάννης Τοπτσής (Στίβος).
  • Παναγιώτης Καραμανλίδης (Στίβος, παραμπάντμιντον).
  • Δημήτριος Γκουτζίδης (Κολύμβηση).
  • Νικόλαος Τσατσανίδης (Στίβος).


Τιμήθηκαν επίσης και οι προπονητές: Δεληγιάννη Δάφνη, Αγιαννιτόπουλος Αλέξιος, Αθανασίου Παναγιώτα, Μιρμιγκίδης Ιωάννης, Ρεμπούτζιας Θεόδωρος, Πουρνάρας Κωνσταντίνος, Βλάχου Αναστασία, Λενούδια Άννα, Μαργιόλα Παναγιώτα, Γλύκος Παναγιώτης.

Το «φλουρί» κέρδισε ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος.


Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του «Ramada Plaza Thraki», τον Κώστα και τον Τόλη Παλακίδη, που για μια ακόμη χρονιά πρόσφεραν γενναιόδωρα, τον χώρο (και όχι μόνο) για την εκδήλωση.
















Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video