ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 2 άτομα 32 & 24 ετών που διέπρατταν κλοπές το τελευταίο 4μηνο στις Σέρρες.

-Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους συμπεριλαμβάνεται και ένας συνεργός τους.

-Χρησιμοποιώντας 2 κλεμμένα οχήματα διέπρατταν κλοπές από καταστήματα και επιχειρήσεις.

-Η συνολική λεία τους υπολογίζεται πάνω από 40.000 ευρώ.

-Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη 2 ημεδαπών ηλικίας 32 και 24 ετών, οι οποίοι το τελευταίο 4μηνο διέπρατταν κλοπές στις Σέρρες.

-Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος ημεδαπός, συνεργός τους.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι προαναφερόμενοι από τον περασμένο Ιανουάριο, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας 2 κλεμμένα οχήματα, διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

-Όπως διαπιστώθηκε ενέχονται σε 17 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, καπνικά είδη και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

-Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα 2 παραπάνω κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

-Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video