ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθησαν ένας 79-χρονος και μία 42-χρονη στην Κομοτηνή για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, του νόμου περί όπλων και για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.


-Κατασχέθηκαν 1.191 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 1 κυνηγετικό όπλο
-Επίσης κατασχέθηκαν 16 ποδήλατα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται

-Συνελήφθησαν χθες (17-10-2017) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ένας 79χρονος και μία 42χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, του νόμου περί όπλων και για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

-Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία των δύο δραστών, στο εσωτερικό της οποίας εντοπίσθηκε η 42χρονη, καθώς επίσης βρέθηκαν:

930 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

1 κυνηγετικό όπλο

17 ποδήλατα

-Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης στην Κομοτηνή τον 79χρονο να διαθέτει προς πώληση 261 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

-Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το ένα από τα παραπάνω ποδήλατα είχε κλαπεί, την 22-08-2016, από την πόλη της Κομοτηνής και ακολούθως αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Συνολικά κατασχέθηκαν 1.191 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 1 κυνηγετικό όπλο και 16 ποδήλατα το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

-Οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής ποδηλάτου μπορούν να προσέλθουν στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 25310 - 83223 και 25310 - 83233, για να αναγνωρίσουν τυχόν ποδήλατο ιδιοκτησίας τους από τα κατασχεμένα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video