ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Λύρατζης, ο Φανουράκης, ο Δαργανάκης και ο....Φώτης Καραλίδης που πέρασε το μπλόκο του Νέστου συνοδεία....αστυνομικών!

Όχι μόνο οι καλλιτέχνες, αλλά και  ο d.j. του Λύρατζη στη φετινή παρέλαση του Καρναβαλιού, είναι ο…d.j. του Φανουράκη. Μόνο στους μάνατζερ τελικά «διαφωνούνε»!
*Είναι «απερίγραπτα» βέβαια αυτά που «ζούμε» στην μετά εποχή Φανουράκη στο Κέντρο Πολιτισμού με Πρόεδρο πλέον τον Λύρατζη, που με το ζόρι τελικά θέλουμε δε θέλουμε, θα αναβαθμίσει την πολιτιστική μας κουλτούρα…Δεν την "γλιτώνουμε"! (σ.σ. Αλήθεια, πλην των κανονισμών της διαιτησίας, διάβασαμε ποτέ κανένα βιβλίο ο συγκεκριμένος κύριος;)
....
*Έτσι λοιπόν αφού στο φετινό πρόγραμμα ο Πρόεδρος αντιγράφει καθαρά τον Φανουράκη και τα περισσότερα συγκροτήματα που φέρνει, τα είχε φέρει ήδη ο προκάτοχός του και προφανώς στγις ίδιες τιμές….αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και στο θέμα του d.j. της φετινής παρέλασης ο οποίος είναι ποιος;
-Ο επί 10ετία και πλέον d.j.  του Φανουράκη στην παρέλαση, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Πούλιου και επιχειρηματίας του Κυβερνείου, Μπάμπης Δαργανάκης!
Με αμοιβή μόνο 700-800 ευρώ αν δεν κάνω λάθος!
-Όσα φαντάζομαι θα παίρνει για μια βραδιά ο d.j. του Κυβερνείου ή του Lola με τη διαφορά ότι το «απογευματινοκάματο» του Μπάμπη θα είναι 4-5 ώρες, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί να παίζουν και μέχρι το πρωί με 40 έως 50 ευρώ και αν...!
…..
*Με απλά λόγια....Τελικά αδίκως ο Φανουράκης τάχει με τον Λύρατζη και την πληρώνει ο…Καρυπίδης, αφού ο νέος Πρόεδρος αντιγράφει σε όλα τον πρώην Πρόεδρο και η μόνη διαφορά τους είναι οι…μάνατζερ!
-Ο Πασχάλης έχει κολλητό μπουζουκσή από το Λαγκαδά που το παίζει και μάνατζερ και διακοσμητής Χριστουγεννιάτικων και τον…«ψάχνουν» οι αληθινοί μάνατζερ, ενώ ο Φανουράκης με την Αριστέα είχαν τους δικούς τους και την εποχή εκείνη, δεν είχαν ακόμη "εφευρεθεί" οι εταιρείες της Βουλγαρίας!
….
*Τώρα πως γίνεται από τη μια να ισχυρίζονται οι Φανουράκης-Δαργανάκης ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος…»κυνηγάει» το Κυβερνείο κι από την άλλη ο πλέον στενός του συνεργάτης κύριος Λύρατζης έχει d.j. για την παρέλασή του καρναβαλιού τον....Μπάμπη Δαργανάκη…
-Προφανώς ο Πρόεδος θα πείστηκε για το ταλέντο του Μπάμπη, από τις συχνές επισκέψεις του στο Κυβερνείο!
-Απαραίτητη διευκρίνηση. Ο Δαργανάκης έχει μάνατζερ τον…εαυτό του και όχι  τον κύριο Φανουράκη ή τον κύριο Λύρατζη…
…..
*Κι επειδή συνηθίζει και συνεχίζει ο Πασχάλης να ισχυρίζεται οτι "για όλα όσα κάνει, ενημερώνει πάντα τον Δήμαρχο"....
-Μάλλον θα εννοεί οτι ο Δήμαρχος της πόλης λέγεται...Λύρατζης, αφού στην παραταξιακή του συνδυασμού δεν έφαγε τυχαία το κράξιμο οτι "ενεργεί αυτοβούλως" και απλά εκτίθεται ο Δήμαρχος με αυτά που κάνει! 
(Σ.Σ. Συμπέρασμα. Όσοι βρίζατε ή βρίζετε τον Δημαρχόπουλο, περάστε απο το Κέντρο Πολιτισμού ή το γραφείο Συγκοινωνιών και ο Πρόεδος θα κάνει οτι καλύτερο μπορεί για σας...κι αν ήσαστε και γραφείου τύπου των ΑΝΕΛ, ακόμη καλύτερα!)
.....
*Αλλάζω θέμα. Σύμφωνα με το Thrakitoday του Βαγγέλη Βασιλειάδη, με…περιπολικό και συνοδεία αστυνομικών λέει πέρασε σήμερα τη γέφυρα του Νέστου ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης!!! Ο οποίος δεν καταδέχτηκε έστω να καθίσει 2-3 λεπτά και να συζητήσει με τους αγρότες!
.....
*Αν η είδηση είναι αληθής και δεν αμφιβάλω, γιατί αγρότες ή ο Μπάμπης Ευστρατίου θα το "σφύριξαν", γεννάται το ερώτημα αν οι πρώην, δικαιούνται αστυνομικού προπομπού ή αστυνομικής συνοδείας….
-Αν πάλι η είδηση είναι «φουσκωμένη», αναρωτιέμαι που βρίσκονται άραγε οι πρώην υμνητές του κυρίου Καραλίδη που επί μια 4ετία απολάμβαναν πλην των χορηγιών του και μια πολιτική στήριξη άνευ προηγουμένου, ώστε να «μπαινοβγαίνουν» μάλιστα στο πρώην Τμήμα Εμπορίου με στόχο να κλείσουν το Xanthi channel.
-Να βγουν τώρα να τον "υπερασπιστούν";;; 
…..
*Δεν θα βγεί λοιπόν η γνωστή "παρέα" να στηρίξει τον πρώην ΕΥΕΡΓΕΤΗ της, όταν τόσα έχει κάνει αυτός για τους ίδιους;
Και δεν εννοώ βέβαια μόνο το τυπογραφείο του Τούλη ή τις μεταφορές των δημοσίων υπηρεσίων ή τα….μετάλλια του Ποδηλατικών αγώνων! 
(σ.σ. Ιδίως εκείνος ο γενναίος δημοσιογράφος που έπαιρνε τηλέφωνο στον Ζαγναφέρη να τον..."πανικοβάλλει" για την κοσμοπλημμύρα που είχαν οι Καραλίδης-Γιαννακίδης στα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου, που βρίσκεται; Πίνει τσίπουρα με τον Λύρατζη ή είναι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης;)
….
*Και το ερώτημα στον Βαγγέλη....Ο Περιφερειάρχης όταν "περνάει" τα μπλόκα να επισκεφθεί τον....Πατακάκη στη Δράμα ή τους άλλους αντιπεριφερειάρχες, πως πάει; Με αστυνομική ή χωρίς αστυνομική συνοδεία; Κι όταν περνάει, το πρώτο που κάνει είναι να συζητάει με τον Λουκμακιά και τον Δαλάτση;
.....
*Και το κουίζ του Φλεβάρη. Πως είναι δυνατόν να λες ΨΕΥΤΗ έναν Δήμαρχο και τελικά να αποδεικνύεται ότι είσαι….ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΗΣ με βούλα Αποκεντρωμένης και δικαστηρίου; 
.....
Σήμερα νέα μέρα…Καινούργια μέρα…Μη τους κάνετε τη χάρη να πιστεύουν οτι είστε...χειρότερα απο κείνους!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video