ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Αλεξανδρούπολη: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου οι Ποντιακοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η Περιφέρεια ΑΝΘ - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν στην Αλεξανδρούπολη τις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ

Ώρα 19:30 Παρουσίαση μονόπρακτων «Το Δάκρυ της Μνήμης» στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Οι Ποντιακοί Σύλλογοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το «Δάκρυ της Μνήμης» με ερμηνευτή τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη που θα συνοδεύεται από τον λυράρη Δημήτρη Πιπερίδη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Ν. Έβρου "Αλέξιος Κομνηνός".

20:30 Λαμπαδηφορία από το Πνευματικό Κέντρο προς το Μνημείο Αγωνιστών του Πόντου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο, θα ακολουθήσει λαμπαδηφορία με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων μέχρι το μνημείο των Αγωνιστών του Πόντου στο Πάρκο ΑΡΓΩ.
(Διαδρομή: Πνευματικό Κέντρο - οδός Μαζαράκη - Λ. Δημοκρατίας - Ζαρίφειος Ακαδημία - Ειρηνοδικείο - παραλιακή οδός - Μνημείο Αγωνιστών του Πόντου).

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ

Ώρα 10:00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.

Ώρα 10:30: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Αγωνιστών του Πόντου, στο πάρκο «Αργώ» στην παραλιακή οδό.

Πριν από την κατάθεση στεφάνων θα εκφωνηθεί ολιγόλεπτη ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίψας κ. Χουσμεκερίδη Ευστάθιο.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video