ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΚΕ ΑΜΘ: Οι επισκέψεις υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ, υπουργών και του πρωθυπουργού συνιστούν ακόμα μια προσπάθεια να εξαπατηθεί ο λαός

ΚΚΕ ΑΜΘ: Οι επισκέψεις υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ, υπουργών και του πρωθυπουργού συνιστούν ακόμα μια προσπάθεια να εξαπατηθεί ο λαός της περιοχής
Ανακοίνωση για της επισκέψεις υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ, κυβερνητικών στελεχών, καθώς και την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εξέδωσε η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «συνιστούν ακόμα μια προσπάθεια να εξαπατηθεί ο λαός της περιοχής, να παρουσιαστεί το μαύρο άσπρο, καταφεύγοντας παράλληλα στα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα περί "σταθερότητας"».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ:

Οι επισκέψεις υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ, υπουργών και υφυπουργών, με αποκορύφωμα την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τις τελευταίες ημέρες, συνιστούν μια ακόμα προσπάθεια να εξαπατηθεί ο λαός της περιοχής, να παρουσιαστεί το μαύρο άσπρο, καταφεύγοντας παράλληλα στα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα περί «σταθερότητας».

Αυτό αποδείχθηκε από τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, ο οποίος σε κάθε πόλη που βρέθηκε, εξήγγειλε έργα που έχουν χιλιοεξαγγελθεί (με αποκορύφωμα το Φράγμα του Μαρμαρά στην Καβάλα που… σχεδιάζεται από το μακρινό 1999!).

Όπως και από τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, που επιχείρησε να εξωραΐσει την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, που έχει οδηγήσει στο ξεκλήρισμα βιοπαλαιστών αγροτών, στην εγκατάλειψη της υπαίθρου, με τους αγρότες να πουλούν πάμφθηνα το βιός τους από το χωράφι και να αγοράζουν οι ίδιοι και όλος ο λαός πανάκριβα στο ράφι των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Αυτήν την πολιτική υπηρετούν τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, των οποίων οι ευρωβουλευτές υπερψήφισαν στην ΕΕ την αναθεώρηση της ΚΑΠ (!) για να προμηθεύονται οι βιομήχανοι και οι μεγαλέμποροι φθηνές πρώτες ύλες και να αυγαταίνουν τα κέρδη τους.

Ο κύριος Αυγενάκης μάλιστα στη συνάντηση που είχε με αγροτικούς συλλόγους της περιοχής, τους οποίους η κυβέρνησή του αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων σαν εγκληματίες μπροστά από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με ΜΑΤ και καταστολή, επιχείρησε να καλλιεργήσει κάλπικη αντιπαράθεση με τους αγρότες άλλων περιοχών. Το «επιχείρημα» ότι «δεν υπάρχουν λεφτά», αφού «όλα πάνε στη Θεσσαλία» αποτελεί ωμή πρόκληση τόσο για το βασανισμένο λαό της Θεσσαλίας που ακόμα περιμένει αποζημιώσεις και ιδιαίτερα για τους αγρότες που δεν ξέρουν πότε θα ξανακαλλιεργήσουν, όσο και για τους αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ιδιαίτερα όσους είδαν και φέτος τις παραγωγές τους να καταστρέφονται από το χαλάζι και μπορούν να περιμένουν – σύμφωνα με τον υπουργό - τις κουτσουρεμένες αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, αλλά σε καμία περίπτωση ολοκληρωμένη αντιχαλαζική (και εναέρια) προστασία, αφού όλα αυτά λογαριάζονται ως «κόστος». Η πρόκληση βέβαια είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν κάθε μέρα δαπανάται 0,5 εκατομμύριο ευρώ για την αποστολή της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα για να προστατεύονται τα συμφέροντα των εφοπλιστών.

Με τη σειρά του ο πρωθυπουργός από την Αλεξανδρούπολη δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται «όπως μέχρι τώρα» για τον Έβρο και ας περιμένουν ακόμα οι πυρόπληκτοι τις αποζημιώσεις - ψίχουλα, ενώ διεμήνυσε ότι «τα χειρότερα πέρασαν» σχετικά με την ακρίβεια που τσακίζει τα λαϊκά νοικοκυριά!

Με το ίδιο πολιτικό θράσος, στην ολιγόλεπτη επίσκεψη στο εργοτάξιο κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής «πρόλαβε» να σχολιάσει «φτιάχνουμε ένα πολύ ωραίο Νοσοκομείο εδώ. Αχρείαστο να είναι, αλλά καλό να υπάρχει» ανακοινώνοντας 200 προσλήψεις …σε βάθος πενταετίας, την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά στην ακόμα μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών υγείας (π.χ. απογευματινά χειρουργεία), με μπάσιμο των ιδιωτών με κάθε τρόπο (όπως στην περίπτωση του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής που η ανέγερσή του χρηματοδοτείται από το ίδρυμα «Νιάρχος»), με την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση να τσακίζει τα δικαιώματα ασθενών και υγειονομικών. Ερωτηματικά φυσικά προκαλούνται από τη δήλωσή του για «μία τελείως διαφορετική αντίληψη για τις σχέσεις του ιατρικού προσωπικού με τους ασθενείς», αλλά και από την αναφορά του για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τουρκίας και το ότι «το νοσοκομείο αυτό κατασκευάζεται εδώ στην Κομοτηνή για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και του χριστιανικού αλλά και του μουσουλμανικού πληθυσμού», λες και θα μπορούσε να γίνει αλλιώς!!!

Ο λαός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν χρειάζεται περισσότερες αποδείξεις για την από χέρι βάρβαρη πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ, εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα και της προοπτικής.

Για αυτό στις ευρωεκλογές έχει τη δυνατότητα να απορρίψει παλιές και νέες αυταπάτες, μεγάλα λόγια και κάλπικα διλήμματα. Να κάνει το βήμα ψηφίζοντας ΚΚΕ, για να στείλουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης, για να καταδικάσουμε αυτούς που μας καταδικάζουν στη φτώχεια, στα επικίνδυνα σχέδια των ιμπεριαλιστών, στην ανασφάλεια.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video