ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παύλος Χρηστίδης: Απολύτως αναγκαία η επιστροφή του 614 πλωτού περιπολικού του Λιμενικού στη Σαμοθράκη

Παύλος Χρηστίδης: Απολύτως αναγκαία η επιστροφή του 614 πλωτού περιπολικού του Λιμενικού στο λιμάνι της Σαμοθράκης
Το ζήτημα της επιστροφής του 614 πλωτού περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος, στο λιμάνι της Σαμοθράκης, φέρνει με ερώτησή του στη Βουλή, ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, χαρακτηρίζοντας το ως απόλυτη και άμεση ανάγκη.

Ειδικότερα, το εν λόγω περιπολικό σκάφος απομακρύνθηκε από το νησί και μετακινήθηκε σε άλλη περιοχή, δημιουργώντας έτσι σοβαρά προβλήματα και κενά όχι μόνο στην κάλυψη έκτακτων αναγκών των κατοίκων, όπως για παράδειγμα λόγους υγείας αλλά και στην εποπτεία και ασφάλεια της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης ερωτά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη:

- Πρόκειται να δοθεί εντολή για την άμεση επιστροφή του 614 πλωτού περιπολικού σκάφους του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ στο Λιμάνι της Σαμοθράκης, λόγω του άκρως σημαντικού και καίριου ρόλου του ως προς την κάλυψη των επειγουσών αναγκών και την αναγκαία πολύπλευρη θωράκιση της συγκεκριμένης περιοχής;

- Με ποιον τρόπο διενεργούνται όλες οι δέουσες ενέργειες για την περαιτέρω προμήθεια αλλά και τον εκσυγχρονισμό του συνόλου των επιχειρησιακών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα πλωτά μέσα - προκειμένου ο στόλος να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις ολοένα και αυξανόμενες υπηρεσιακές ανάγκες που προκύπτουν;
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video