ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτιά για τα «δελφινάκια» του ΟΦΘΑ στο Εαρινό Κύπελλο Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πρωτιά για τα «δελφινάκια» του ΟΦΘΑ στο Εαρινό Κύπελλο Κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το Εαρινό Κύπελλο Κολύμβησης προαγωνιστικών και μίνι κατηγοριών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ομάδα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) έλαβε μέρος με συνολικά 76 κολυμβητές και κολυμβήτριες και με υποδειγματική παρουσία σε όλα τα επίπεδα ανέβασαν την ομάδα στην κορυφή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Με υπομονή, συνέπεια, σταθερότητα, σωστή και μεθοδική δουλειά χτίζεται το αύριο… γιατί από την αρχή σωστά, σωστά για πάντα. Αθλητές και προπονητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στα στατιστικά της ομάδας… πραγματοποιήθηκαν 119 νέα ατομικά ρεκόρ και 23 κολυμβητές/τριες κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας.
 
Από το προαγωνιστικό τμήμα (10-12 ετών) 36 από τους 54 κολυμβητές/τριες γεύτηκαν τη χαρά τουλάχιστον ενός μεταλλίου.


Στην κατηγορία μίνι (8-9 ετών) επετεύχθη το απόλυτο… και οι 22 κολυμβητές/τριες ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων.


Η διοίκηση του ΟΦΘΑ ευχαριστεί όλους τους γονείς που βρίσκονται δίπλα στο τμήμα και τους προπονητές. Μπράβο σε όλους!

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video