ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μίνι ανασχηματισμός: Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

Μίνι ανασχηματισμός: Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα
Τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Οι δύο μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν στη μετακίνηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το Υπουργείο Υγείας στο Προστασίας του Πολίτη αντί του Γιάννη Οικονόμου, ενώ στο Υπουργείο Υγείας μετακινήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης - υπουργείο στο οποίο είχε θητεύσει και κατά το παρελθόν.

Παράλληλα, το Υπουργείο Εργασίας και τη θέση που άφησε κενή ο Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει η Δόμνα Μιχαηλίδου, μέχρι πρότινος Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος αναλαμβάνει Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στη θέση του Κώστα Κατσαφάφου που επίσης απομακρύνθηκε, ενώ η βουλευτής Επικρατείας Ιωάννα Λυτρίβη αναλαμβάνει τη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη:

Κατόπιν απόφασης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση της Κυβέρνησης:

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υφυπουργός: Ανδρέας Νικολακόπουλος

Υπουργείο Υγείας
Υπουργός: Άδωνις Γεωργιάδης

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Υπουργός: Δόμνα Μιχαηλίδου

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
Υφυπουργός: Ιωάννα Λυτρίβη

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Παύλος Μαρινάκης.

Η ορκωμοσία ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και ώρα 18:00.


Στόχος του μίνι ανασχηματισμού, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου, είναι να διορθωθούν δυσλειτουργίες, αλλά και να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης. Το υπουργικό συμβούλιο υπό το νέο του σχήμα, αναμένεται να συνεδριάσει στις 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πάντως, κανείς στο Μαξίμου δεν χαρακτηρίζει τις αλλαγές στα υπουργεία ως «ανασχηματισμό», αλλά ως «στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video