ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Την Πέμπτη η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής

Την Πέμπτη η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής
Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής» σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του Ν. 3852/2010 (Α' 87), όπως ισχύουν σήμερα και της παρ. 11 του άρθρου 90 του Ν. 4804/2021, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 92 του Ν. 5079/2023 (Α' 215).

Υπενθυμίζεται ότι προτεινόμενος από την δημοτική αρχή για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γκουγκουλάκης. Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης "Αρχή" του Σταύρου Σταυράκογλου και ο Γραμματέας από την τρίτη δημοτική παράταξη "Πόλη & Πολίτες" του Νίκου Γκότση.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέγονται χωριστά με ψηφοφορία από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Δημοτική Επιτροπή αποτελείται από τον Δήμαρχο ως Πρόεδρο και από 8 μέλη. Πέντε μέλη εκλέγονται από την παράταξη της πλειοψηφίας και τρία μέλη εκλέγονται από τις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας. Η δημοτική επιτροπή εκλέγεται από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για θητεία 30 μηνών.

Δείτε επίσης: Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης
 
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video