ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπογράφηκε η σύμβαση για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου περιοχής Κάτω Λίμνες του ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου

Υπογράφηκε η σύμβαση για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου περιοχής Κάτω Λίμνες του ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου
Παρουσία εκπροσώπων του ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου, του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, του Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου και του Προέδρου Κοινότητας Πέπλου υπογράφηκε σήμερα 20 Δεκεμβρίουβ 023, στο γραφείο δημάρχου από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου περιοχής Κάτω Λίμνες του ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου», αρχικού προϋπολογισμού 1.774.193,55 € (πλέον ΦΠΑ).


Το έργο αφορά στην επέκταση και εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου κλειστού δικτύου άρδευσης στην περιοχή Κάτω Λίμνες Πέπλου του ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου με την κατασκευή νέων κεντρικών αγωγών μεταφοράς νερού και νέων αγωγών διανομής άρδευσης που περιλαμβάνουν και τμηματικές αντικαταστάσεις υφιστάμενων τμημάτων που χαρακτηρίζονται σε κακή κατάσταση.

Η περίμετρος του κλειστού δικτύου της περιοχής ανέρχεται σε 7.930 στρ. μικτής αρδευόμενης έκτασης όπου σήμερα εξυπηρετείται από το υφιστάμενο δίκτυο περίπου 6.000 στρ. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή συνολικά 2.927 μ. κεντρικών αγωγών μεταφοράς νερού και συνολικά 9.002 μ. αγωγών διανομής άρδευσης. Το έργο θα παραδοθεί πλήρες μαζί με τις συνδέσεις με το υφιστάμενο κλειστό δίκτυο, τα τεχνικά του έργα, τις υδροληψίες άρδευσης με τον εξοπλισμό τους, τις υδραυλικές συσκευές και τις αποκαταστάσεις των δρόμων σε πλήρη και κανονική λειτουργία σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη και την ΑΕΠΟ.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο που θα αρδεύει περίπου 8.000 στρέμματα από τα 84.000 της περιοχής ευθύνης του ΤΕΟΒ, στα οποία καλλιεργούνται βαμβάκι, μηδική, λίγα στρέμματα ρύζι, κηπευτικά και αραβόσιτος, με πολλαπλά οφέλη για τους αγρότες της περιοχής με κυριότερο τη μείωση του κόστους παραγωγής κατά 50%.

Το έργο που αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αλεξανδρούπολης και ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου, έχει ενταχθεί στη δράση 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Υπουργείου Ανάπτυξης κ αι τροφίμων και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΠΑ) 2014 2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video