ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απεβίωσε ο Χρήστος Δούκας

Απεβίωσε ο Χρήστος Δούκας
Απεβίωσε σήμερα το πρωί ο Χρήστος Δούκας σε ηλικία 75 ετών. Πολιτικός μηχανικός από τις πλέον αγαπητές προσωπικότητες στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, άφησε το στίγμα του στον τόπο μας.

Εξέχον στέλεχος στον χώρο της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς από τη δεκαετία του 1980, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού και μετέπειτα του ΣΥΝασπισμού, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, διετέλεσε γραμματέας της Νομαρχιακής του Επιτροπής.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης επί δημαρχίας του αείμνηστου Τάσου Σουλακάκη, ήταν υποψήφιος Αντιπεριφρειάρχης Έβρου το 2014 και Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (2016-2019).

Λάτρης της ροκ μουσικής, μέλος μπάντας τη δεκαετία του 1960-1970, του αθλητισμού και του πολιτισμού σε διάφορες εκφάνσεις του…

Ποτέ δεν έπαψε να συζητά και να ενδιαφέρεται για τα κοινά του τόπου αλλά και για τις εξελίξεις στην πολιτική ζωή πάντα υπό το πρίσμα της αριστεράς και της οικολογίας.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Γ.Π.

Πηγή: gnomionline.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video