ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες: Προς αυτούς που επιμένουν ότι δεν τρέχει τίποτα με το Πάρκο Αλτιναλμάζη!

Πόλη & Πολίτες: Προς αυτούς που επιμένουν ότι δεν τρέχει τίποτα με το Πάρκο Αλτιναλμάζη!
Λένε λοιπόν κάποιοι, κι ευτυχώς λίγοι στον αριθμό συμπολίτες μας, για το Πάρκο Αλτιναλμάζη: «Χάσαμε κάτι που δεν είχαμε!!!».

Όχι παιδιά...

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ γιατί ξέρουμε και να δουλεύουμε και πώς να δουλεύουμε.

Είχαμε τη χρήση του πάρκου Αλτιναλμάζη από το 2003 έως το 2008 οπότε τη χάσαμε από δικές τους παραλείψεις.

• Όταν η παράταξή μας ήρθε στη διοίκηση του Δήμου το 2010, την ξαναπήραμε τη χρήση μετά από ένα χρόνο και μάλιστα με τρεις χρήσεις (σχολεία - αθλητισμό - πάρκο) και μέχρι τέλος του 2020.

• Ταυτόχρονα υλοποιήσαμε εξελικτικά τις πολεοδομικές μελέτες των στρατοπέδων Ζήση και Ιωάννου και εκκρεμούσαν οι συνοδευτικές μελέτες υποστήριξης.

• Είχε εγκριθεί η υδραυλική μελέτη για την οριοθέτηση του ρέματος ανάμεσα στα στρατόπεδα που αναφέραμε πιο πάνω.

• Η γεωλογική μελέτη του στρατοπέδου Ζήση είχε εγκριθεί, ενώ η γεωλογική μελέτη του στρατοπέδου Ιωάννου ελεγχόταν από την Περιφέρεια.

• Η Σ.Μ.Π.Ε. πολεοδόμησης των στρατοπέδων Ζήση και Ιωάννου είχε υποβληθεί προς έγκριση στο ΥΠΕΧΩΔΕ και μετά έπρεπε να κατατεθούν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος - Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού για την οριστική έγκριση.

• Τέλος όπως γνωρίζετε πετύχαμε να υλοποιήσουμε όλα τα έργα προϋπολογισμού 5.000.000 € στο οικοπάρκο (ΕΣΠΑ).

Δυστυχώς 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ενώ εμείς πετύχαμε όλα αυτά και τα παραδώσαμε, ο κ. Ζαμπούκης ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του στρατού, ο οποίος εάν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του, θα ανανέωνε για άλλα 10 χρόνια τη χρήση για να μπορούμε να κτίσουμε Μουσικό Γμνάσιο και Λύκειο, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο, όπως και αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΘΕΣ, το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) «θυροκόλλησε» στο Δημαρχείο πρωτόκολλο αποβολής και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη, χωρίς να μπορούμε να αναζητήσουμε χρηματοδοτήσεις και να κάνουμε όλα αυτά αφού δεν έχουμε πλέον τη χρήση, με μοναδική αιτία την απόλυτα αδράνεια στα 4 χρόνια διοίκησης του κ. Ζαμπούκη, έως τώρα.

Στο κείμενο αυτό, αναφέρουμε την πραγματικότητα για να μην υπάρχουν πολίτες που δε γνωρίζουν...

Γιατί σίγουρα, δε γνώριζαν το θέμα.

Από την παράταξη «Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης»
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video