ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Έκθεση Ζωγραφικής της Γαρυφαλλιάς Μπαρή

Αλεξανδρούπολη: Έκθεση Ζωγραφικής της Γαρυφαλλιάς Μπαρή
Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) σας προσκαλεί στην Έκθεση Ζωγραφικής της ζωγράφου Γαρυφαλλιάς Μπαρή στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη, με θεματογραφία «Θράκη Μάνα Γη».

Διάρκεια Έκθεσης: Από την Παρασκευή 4 έως και την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023.
Ώρες λειτουργίας: 20.00 - 23.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πολιτιστική δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Η Γαρυφαλλιά Μπαρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Φανάρι Κομοτηνής μέχρι τα 11 της χρόνια. Έζησε και δημιούργησε οικογένεια στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης. Σήμερα ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Η ζωγραφική την ενθουσίασε από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη ζωγραφική, κάνοντας μαθήματα στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης. Συνέχισε στην Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Αλεξανδρούπολης για τρία χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Πόρος κ.α.), καθώς και στο εξωτερικό.

Εμπνέεται από τον τόπο καταγωγής της - τη Θράκη, καθώς και από βιωματικές παιδικές εμπειρίες. Αυτοπροσδιορίζεται ως Naif ζωγράφος.

Για πολλά χρόνια, τα έργα της τα δώριζε σε συλλόγους, καθώς εμπνέεται από τον εθελοντισμό και την προσφορά της προς τους συνανθρώπους.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video