ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνημα για τον Δημήτρη Πέτροβιτς ο οποίος διεκδικεί δυναμικά τη θέση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης

Ξεκίνημα για τον Δημήτρη Πέτροβιτς ο οποίος διεκδικεί δυναμικά τη θέση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης
Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η πρώτη συνάντηση των στελεχών της παράταξης «Εν Έργω Μαζί».


Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Πέτροβιτς ξεκίνησε την συνάντηση με την ερώτηση «Πως μπορώ εγώ να σας βοηθήσω, για να βοηθήσετε εσείς τους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης;» και συνέχισε:

«Έχουμε χτίσει μια νέα παράταξη με γερά θεμέλια στην κοινωνία. Μια παράταξη που συνδυάζει τη γνώση, την εμπειρία που πλαισιώνεται με τη φρεσκάδα νέων ανθρώπων που καθημερινά εντάσσονται σε αυτήν, μια παράταξη που θα νικήσει στις εκλογές του Οκτώβρη για μια νέα δημοτική διακυβέρνηση, με κέντρο τον άνθρωπο, όπου οι δημότες θα έχουν λόγο και ρόλο».


Ήταν μια διαφορετική συνάντηση, έξω από τα συνηθισμένα.

Κυριάρχησαν προτάσεις ουσίας και ιδέες για μια Αλεξανδρούπολη που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς.

Στόχος της παράταξης «Εν Έργω Μαζί» είναι η νίκη των εκλογών στις 8 Οκτώβρη και μέσα από ένα νέο τρόπο διοίκησης να προσφέρει στους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης αυτά που τους αξίζουν!

Ένα ξεκίνημα με τον Δημήτρη Πέτροβιτς να διεκδικεί δυναμικά την θέση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video