ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης
Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με μοναδικό θέμα:  Έκθεση πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής Α' εξαμήνου έτους 2023.

Θα ακολουθήσει στις 20:30 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

1. Αιτήματα των Ζ.Ι. (12188/04.04.2023), Γ.Ι. (12810/10.04.2023), Χ.Α. (11631/30.03.2023), για δημιουργία θέσεων Φ/Ε.
(Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

2. Αίτημα της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης για συμπληρωματική σήμανση ασφαλείας στην Αλεξανδρούπολη.
(Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

3. Αίτημα της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης για νέα Διάβαση Πεζών μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και Παρόδου Μακρυγιάννη στην Αλεξανδρούπολη.
(Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

4. Αίτημα της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης για θέση ΑΜΕΑ (γενική), επί της οδού Ικάρου 7 στη Ν. Χηλή Αλεξανδρούπολης.
(Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

5. Κρίση Ενστάσεων Πολεοδομικής Μελέτης Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου Κοινωφελούς - ΚΦ "Θρησκευτικού Χώρου" (Αγ. Παϊσίου - περιοχή Πλατανότοπος Μαΐστρου).
(Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

6. Έγκριση πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης υπηρεσιών της επιτροπής των εργασιών της υπηρεσίας με τίτλο: «Διαχείριση ογκωδών Αστικών Στερεών Αποβλήτων και Αποβλήτων Εκσκαφών κατασκευών & κατεδαφίσεων ΑΕΚΚ Δήμου Αλεξανδρούπολης».
(Εισηγ. κ. Ρούφος Ευ.)

7. Έγκριση εκκίνησης νέας διαδικασίας μίσθωσης ακινήτου για στέγαση και λειτουργία του ΚΕΠ ΑΒΑΝΤΟΣ του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

8. Έγκριση ή μη παράτασης της εκμίσθωσης του κυλικείου εντός του Δήμου μετά τη λήξη ισχύος της υπ’ αριθμ. 277/2022 Α.Ο.Ε.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

9. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 223/Πρακτ. 21/07-06-2023 Α.Δ.Σ. αναφορικά με την έγκριση διαγραφής οφειλών από Χ.Κ.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

10. Έγκριση ή μη διαγραφής οφειλών από χρηματικούς καταλόγους.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

11. Ανάδειξη νέου υποτρόφου 2023 κληροδοτήματος Βασιλείου Ν. Φωτίου.
(Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

12. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Δήμου Ορεστιάδας για την υποστήριξη της υλοποίησης του έργου: «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Ορεστιάδας (Τ.Π.Σ.)» με τον ορισμό επιβλέποντα γεωλόγου, για τις γεωλογικές μελέτες του Τ.Π.Σ.
(Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)Σ

13. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και 2oυ Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΙΣΤΗΝΟΥ "Κατασκευή θερμικού σταθμού και δικτύων τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων"».
(Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

14. Έγκριση 2ου ΑΠΕ Αρχικής Σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ».
(Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

15. Αναπροσαρμογή του ύψους αποζημίωσης τεκμαιρόμενου οφέλους λόγω διάλυσης σύμβασης της αναδόχου GEOGENESIS Α.Ε. για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ».
(Εισηγ. κ. Καρκάνη Π.)

16. Έγκριση πρόσληψης 8 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών, 2 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (τύπου jcb), 18 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, 8 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (8/μηνης διάρκειας).
(Εισηγ. κ. Δαστερίδης Ηλ.)

17. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
(Εισηγ.: κ. Ιντζεπελίδου - Συτμαλίδου Ελ.)

18. Τροποποίηση της 603/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα "Ορισμός Επιτροπής Καταστροφής Υλικών του Δήμου του άρθρου 199 παρ.6 του Ν.3463/2006 και των άρθρων 65 & 285 του Ν.3852/2010".
(Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου - Συτμαλίδου Ελ.)

19. Έγκριση παράτασης σύμβασης έργου “ΑΝΟΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ AA-8Π”.
(Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου - Συτμαλίδου Ελ.)

20. Αποδοχή δημιουργίας ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού για την υλοποίηση του ΧΠ του Πράσινου Ταμείου του άξονα 4 - Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα - Παράταση Σύμβασης.
(Εισηγ. κ. Δέλκος Β.)

21. Έγκριση έκτακτων κυκλοφορικών ρυθμίσεων στο πλαίσιο της διοργάνωσης «RUN GREECE 2023».
(Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

22. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης χώρου στη χορωδία «Φωνές της Θράκης».
(Εισηγ. κ. Βουρδόλης Θ.)

23. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς του Δήμου Αλεξανδρούπολης για το σχολικό έτος 2023-2024.
(Εισηγ. κ. Πετρίδης Κ.)
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video