ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Χαιρετίζουμε την ολοκλήρωση της μελέτης για τη βελτίωση συστήματος άρδευσης περιοχής ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου

Περιφερειακή Σύνθεση: Χαιρετίζουμε την ολοκλήρωση της μελέτης για τη βελτίωση συστήματος άρδευσης περιοχής ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου
Στηρίζουμε τον αγροτικό κόσμο της Π.Ε. Έβρου

Ο Πρωτογενής Τομέας αποτελεί διαχρονικά αναπτυξιακό πυλώνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και αυτή είναι μία από τις βασικές αρχές της Περιφερειακής Σύνθεσης. Γι’ αυτό, άλλωστε έχουμε αναδείξει συστηματικά ζητήματα του Πρωτογενούς Τομέα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Σήμερα χαιρετίζουμε την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατάργηση της διπλής άντλησης στον Πέπλο (Βελτίωση Συστήματος Άρδευσης Περιοχής ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου με κατασκευή νέου αρδευτικού αντλιοστασίου, του Η/Μ εξοπλισμού αυτού και του αγωγού προσαγωγής) καθώς αφορά ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την αγροτική παραγωγή στην ευρύτερη περιοχή των Φερών, ενώ θα έχει και σημαντικά θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Θεωρούμε ότι το έργο αυτό είναι απαραίτητο να υλοποιηθεί καθώς πρέπει να αποδεικνύουμε και στην πράξη την στήριξη στον Πρωτογενή Τομέα.

Γνωρίζουμε ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του ήταν περίπου 5,5 εκ. ευρώ (με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ), όμως στο διάστημα που μεσολάβησε έως την οριστική υποβολή της μελέτης και δεδομένης της παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας, αυτός αυξήθηκε κατά περίπου 3 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, για την Περιφερειακή Σύνθεση θεωρείται αυτονόητο ότι το ποσό πρέπει να διατεθεί εξ΄ ολοκλήρου και αποτελεί δημόσια προεκλογική μας δέσμευση η στήριξη και υποστήριξη της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου με κάθε πρόσφορο μέσο και χρηματοδοτικό εργαλείο και στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η περίοδος των «λόγων» έχει παρέλθει. Τώρα πια είναι ο καιρός για έργα.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video