ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταματά προσωρινά η αποκομιδή των απορριμμάτων στους Δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου

Σταματά προσωρινά η αποκομιδή των απορριμμάτων στους Δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου
Ο Δήμος Ορεστιάδας απευθύνει έκκληση στους δημότες να μην βγάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους λόγω αναστολής λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και του ΧΥΤΥ Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ορεστιάδας:

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών με τις πυρκαγιές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, σας ενημερώνουμε ότι η ΜΕΑ και ο ΧΥΤΥ Αλεξανδρούπολης έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και δεν δέχονται απορρίμματα.

Συνέπεια της αδυναμίας μεταφοράς των απορριμμάτων, σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων, είναι η αδυναμία της περισυλλογής τους.

Απευθύνουμε έκκληση προς τους κατοίκους όλου του Δήμου να μην βγάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους έως ότου επαναλειτουργήσει και ενημερωθούν εκ νέου από την υπηρεσία.

Ο Δήμος Ορεστιάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν τα προβλήματα που προκύπτουν. Για το λόγο αυτό ζητά τη συνεργασία όλων των κατοίκων!

Μην τοποθετείτε απορρίμματα στους κάδους μέχρι νεότερης ειδοποίησης - ενημέρωσης.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Σουφλίου αναφέρει:

Λόγω των έκτακτων συνθηκών και της αναστολής της λειτουργίας των χώρων απόθεσης απορριμάτων παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου Σουφλίου όπως περιορίσουν την απόθεση απορρίμματάτων τους στους κάδους από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, ώστε να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού πιθανά προβλήματα.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video