ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Πυροσβέστες πηγαινοέρχονται καθημερινά από τα Γιάννινα στον Έβρο!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Πυροσβέστες πηγαινοέρχονται καθημερινά από τα Γιάννινα στον Έβρο!
Απίστευτο κι όμως ελληνικό… Ελληνικό και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί, του μπάχαλου και του τρόπου που λειτουργούν το Ελληνικό Δημόσιο και όσοι λαμβάνουν αποφάσεις.

Από την επομένη της πυρκαγιάς στον Έβρο, μετακινήθηκαν από την Ήπειρο δέκα περίπου πυροσβέστες προκειμένου να συνδράμουν τους συναδέλφους τους μαζί με πέντε οχήματα.

Τα οχήματα παραμένουν στα πύρινα μέτωπα στον Έβρο, οι πυροσβέστες όμως πηγαινοέρχονται σε 24ωρη βάση Ιωάννινα - Έβρο!!!

Τα δέκα άτομα που κρίθηκε ότι πρέπει να συνδράμουν, φεύγουν με όχημα το απόγευμα από τα Ιωάννινα, φτάνουν στην Αλεξανδρούπολη, από κει πηγαίνουν στα σημεία που πρέπει να επιχειρήσουν και με την συμπλήρωση του 24ωρου επιστρέφουν στα Γιάννινα από όπου ήδη έχουν φύγει άλλοι δέκα για να τους αντικαταστήσουν, διανύοντας συνολικά 1.200 χλμ.

Και μετά αναρωτιόμαστε τι μας φταίει για το μαύρο μας το χάλι...

Το πιο απλό πράγμα του κόσμου θα ήταν η δύναμη των δέκα ατόμων ή των δεκαπέντε αν απαιτείται να διαμείνει στην περιοχή ώστε να εξοικονομηθούν ανθρώπινοι πόροι και να αποφευχθούν έξοδα μετακίνησης και το άσκοπο πήγαινε - έλα. Ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου το ταξίδι είναι πολύωρο.

Την καθημερινή μετακίνηση των πυροσβεστών καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου. Σε ανοιχτή της επιστολή που απευθύνει στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος ζητά να λάβει τέλος ο παραλογισμός.

«Εδώ και 10 ημέρες από την έναρξη της μεγάλης πυρκαγιάς στον Έβρο έχουμε αλλαγές του προσωπικού, διανύοντας σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ αποστάσεις άνω των 1.200 χλμ συνολικά οδηγώντας μάλιστα τις πρώτες ημέρες τις πυρκαγιάς το όχημα αλλαγής οι ίδιοι οδηγοί που θα αναλάμβαναν τα πληρώματα, απαιτώντας δε οι συνάδελφοι να αποδώσουν και έργο μετά από τόση καταπόνηση. Αλήθεια οδήγησε ποτέ κανείς τόσα χιλιόμετρα να δει πως είναι με όλη αυτή την καταπόνηση από τις πυρκαγιές και τις υψηλές θερμοκρασίες; Θα νιώθατε ασφάλεια αν επιβαίνατε σε ένα τέτοιο όχημα; Γιατί δεν υπάρχει μέριμνα για στέγαση και διπλά πληρώματα λόγω τις απόστασης; Ας δεχθούμε το γεγονός της αναστάτωσης των πρώτων ημερών ως ελαφρυντικό… ύστερα όμως από τόσες ημέρες πραγματικής εξόντωσης του προσωπικού δεν χωράει καμία δικαιολογία. Συνεχίζετε το ρίσκο του ατυχήματος, δεν είμαστε αναλώσιμοι…» αναφέρεται στην επιστολή.

Η Ένωση Πυροσβεστών ζητά από όλους τους αρμόδιους να προστατεύσουν το προσωπικό πριν γίνει κάποιο δυστύχημα.


Πηγή: epiruspost.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video