ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Τα τρία ψεύδη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου

Περιφερειακή Σύνθεση: Τα τρία ψεύδη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου
Καθ’ όλη τη διάρκεια των πυρκαγιών η Περιφερειακή Σύνθεση απέφυγε με κάθε τρόπο να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αντιπολιτευτική με δεδομένο ότι σκοπός μας ήταν η αντιμετώπιση των πυρκαγιών και όχι να καταδείξουμε το επίπεδο του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας - Θράκης και της διοίκησης.

Σήμερα όμως και αφού ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ εξέδωσε δελτίο τύπου λόγω της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου στις πυρόπληκτες περιοχές, δικαιούμαστε πλέον να ασκήσουμε κριτική και ειδικά εφόσον ο Χρήστος Μέτιος περιέλαβε στην ανακοίνωσή του, τουλάχιστον τρία ψεύδη.

Ψευδός πρώτο: Ο περιφερειάρχης ουδόλως ήταν παρών κατά την διάρκεια των πυρκαγιών, αλλά εμφανίστηκε ελάχιστες φορές, ενώ την ώρα που οι φλόγες κατάπιναν τον Έβρο, μέλη της διοίκησής του, διασκέδαζαν στα πανηγύρια!

Ψευδός δεύτερο: Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η επίσκεψη του κλιμακίου έγινε με δική του πρωτοβουλία (!) Πρώτον, αυτό δεν προκύπτει από πουθενά και δεύτερον - και σημαντικότερο - δεν εξηγεί για ποιο λόγο δεν ανέλαβε νωρίτερα την πρωτοβουλία, ώστε μαζί με το κλιμάκιο να έρθει και η σχετική ενίσχυση των δυνάμεων για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ψευδός τρίτο: Παρά το δελτίο τύπου ο περιφερειάρχης δεν έχει τίποτα συγκεκριμένο να πει για την αντιμετώπιση των μείζονος σημασίας οικονομικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων που προκάλεσαν οι πυρκαγιές ούτε και έχει να παρουσιάσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την αντιμετώπιση της γενικευμένης κρίσης.

Η μόνη αλήθεια που έχει αυτή η ανακοίνωση είναι το γεγονός ότι για άλλη μία φορά ο περιφερειάρχης προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την κυβέρνηση για να απαλλαγεί από τις σοβαρότατες ευθύνες που τον βαρύνουν. Άλλωστε, όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν αποτελούν πρωτοβουλίες της κυβέρνησης χωρίς καμία δική του διεκδίκηση. Ο ίδιος τη μόνη ευθύνη που ανέλαβε είναι να μοιράσει σανό στους πληγέντες κτηνοτρόφους, ενώ δεν απαντάει και στο κρισιμότερο ερώτημα όλων: ποιο ήταν το σχέδιο με το οποίο λειτούργησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την διαχείριση και αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς; Υπήρχε κάποιο σχέδιο, τελικά;

Όλα αυτά, 39 μέρες πριν τις εκλογές. Είμαστε βέβαιοι ότι η διοίκηση η οποία θα εκλεγεί θα συνεργαστεί σοβαρά με την κυβέρνηση διεκδικώντας για την αποκατάσταση και την προστασία των πυρόπληκτων περιοχών.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video