ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

8 νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς

Νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς
Ακόμη 8 υποψήφιους ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Πέτροβιτς, οδεύοντας προς τις κάλπες του Οκτωβρίου με σίγουρα και σταθερά βήματα...

Η ανακοίνωση της παράταξης:

«Η ενάργεια στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ολοένα και περισσότερες συνδημότισσες και συνδημότες μας επιλέγουν να συμπορευτούν με τον Δημήτρη Πέτροβιτς και τον συνδυασμό "Εν Έργω Μαζί", αποφασίζοντας να αναλάβουν δράση ώστε το όνειρο για έναν καλύτερο Δήμο, να λάβει επιτέλους "σάρκα και οστά".

Έτσι, οκτώ (8) ακόμα αναγεννητικοί άνθρωποι, που χαρακτηρίζονται από εργατικότητα, πυγμή χαρακτήρος, και πάνω απ’ όλα ψυχικό σθένος, συστρατεύονται με τον Δημήτρη Πέτροβιτς για να αποδείξουν ότι η εμπειρία και η καινοτομία μπορούν - και πρέπει - να συνδυαστούν και να αξιοποιηθούν.

Διότι ο Δήμος δε μπορεί να λειτουργήσει πλέον ως "σχολείο" για ανθρώπους που βλέπουν την ενασχόληση με τα κοινά ως¨"χόμπι". Ο Δήμος δεν αποτελεί πεδίο πρακτικής άσκησης, ούτε κι ένα βιωματικό εργαστήριο. Ο Δήμος δε συγχωρεί εύκολα τα λάθη, γιατί τα λάθη είναι χρήματα από την τσέπη των Δημοτών. Τα λάθη είναι μέρες, μήνες, χρόνια - χρόνια που οι δημότες μοχθούν και ζουν χωρίς να απολαμβάνουν ένα Δήμο που τους αξίζει.

Ένα Δήμο που χρειάζεται ενάργεια και ενέργεια, εξειδίκευση και πρωτότυπη σκέψη, όραμα και έργο. Ένα Δήμο που χρειάζεται την παράταξη "Εν Έργω Μαζί".

"Καρδιά" ο Δήμος, "αίμα" της οι Δημότισσες και οι Δημότες!».

Ακολουθούν τα ονόματα των νέων υποψηφίων αλφαβητικά:
  • Δαρόγλου Χρυσούλα, Ελεύθερη Επαγγελματίας
  • Ελευθεριάδης Παύλος, Υπάλληλος Διοικητικής - Οικονομικής Υπηρεσίας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης
  • Καλίτσης Φανούριος (Φάνης), Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • Κοτζαμάνης Αθανάσιος (Σάκης), Κουρέας
  • Κανατά Ευαγγελία (Εύα), Κοινωνική Λειτουργός - Καλλιτέχνης
  • Καραούλα Μαρία, Εκπαιδευτικός
  • Μπέρκερ Χαλήλ, Εκπαιδευτικός
  • Ουζουνίδης Αθανάσιος, Απόστρατος Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος

Δείτε το βίντεο:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video