ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

10 νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς

20 νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς
Ακόμη 10 υποψήφιους ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Πέτροβιτς, φτάνοντας συνολικά τους 70 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

«Νέα οπτική για έναν σύγχρονο Δήμο!

Δίχως παύσεις ή διακοπές, προχωράμε σήμερα στην παρουσίαση δέκα (10) ακόμα αξιόλογων συνδημοτισσών και συνδημοτών μας, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της παράταξης «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς, και θα διεκδικήσουν έναν καλύτερο Δήμο στις επερχόμενες εκλογές.

Εν Έργω σημαίνει ενεργοποίηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ενεργοποίηση κάθετη και οριζόντια, σφαιρική και σε κάθε επίπεδο. Όχι μόνο μέσω της πίεσης των κρατικών μηχανισμών για να δώσουν στην περιοχή μας την αρμόζουσα προσοχή και χρηματοδότηση που της αξίζει, αλλά και μέσω της σύναψης ενός ζωντανού διαλόγου με τους Δημότες, οι οποίοι δεν επαναπαύονται στη στείρα θεωρία αλλά επιζητούν έργα απτά και πραγματοποιήσιμα. Έργα που δεν απορρέουν από «κούφια ευχολόγια» αλλά θεμελιώνονται σε καλοδιαρθρωμένα, ρεαλιστικά προγράμματα.

Διότι Δήμος δίχως Δημότες δεν υφίσταται. Και υποχρέωση - όχι, καθήκον ενός Δημάρχου, είναι να κάνει πράξη αυτά που κάθε Δημότης οραματίζεται.

Ανακοινώνουμε λοιπόν δέκα (10) επιπλέον δυναμικούς ανθρώπους που έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη «οικογένεια» της παράταξης Εν Έργω Μαζί, με την καθεμία και τον καθένα από αυτούς να προσφέρουν μια νέα οπτική για ένα μέλλον που θα συνδημιουργήσουμε. Μαζί.

Χωρίς τοξικότητες, χωρίς πολιτικές μικρότητες και ανούσιες κοκορομαχίες, η παράταξη Εν Έργω Μαζί του Δημήτρη Πέτροβιτς βηματίζει σταθερά και σίγουρα προς ένα μέλλον «εύφορο» με δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης - το μόνο που περιμένει, είναι εμάς να το αδράξουμε.

Οι Δημότισσες και οι Δημότες: το «Α» και το «Ω» κάθε Δήμου!».

Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων αλφαβητικά:
  • Αντόχι Λουτσία, Ελεύθερη Επαγγελματίας (Ανθοπωλείο)
  • Βρετοπούλου Όλγα, Ιδιωτική Υπάλληλος - Πολύτεκνη μητέρα 7 παιδιών
  • Ζαμάκης Βάιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • Ζουμπιάδης Κώστας, Στρατιωτικός
  • Κακογλέπης Βασίλειος, Συνταξιούχος ΟΤΕ
  • Κωστάκης Κωνσταντίνος, Εκπαιδευτικός
  • Κωστοπούλου Μαρίνα, Καθηγήτρια Αγγλικών - Φιλόλογος
  • Μπατζιακούδης Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  • Παλάκας Ζαφείρης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • Τσολάκης Ιωάννης, Απόφοιτος ΔΠΘ - Εποχικός Πυροσβέστης

Δείτε το βίντεο:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video