ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλα έργα - παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα της Αλεξανδρούπολης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα

Μεγάλα έργα - παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα της Αλεξανδρούπολης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα
Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για το μεγάλο έργο «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την αναβάθμιση των "διεπαφών" του παραδοσιακού αστικού ιστού με τις γειτνιάζουσες αναπτυξιακές δυνατότητες, τους πόλους έλξης και τις παραγωγικές λειτουργίες της πόλης περιφερειακά και πέριξ του λιμένος Αλεξανδρούπολης».

Επί της ουσίας το έργο, που περιλαμβάνει δύο υποέργα, αφορά:

1. Στην ανάπλαση στα τμήματα
  1. της παραλιακής ζώνης από την στροφή του Εγνατία μέχρι τις αποθήκες ΚΥΔΕΠ,
  2. της Λεωφόρου Δημοκρατίας από Πάρκο Ακαδημίας μέχρι την Οδό Νικομήδειας,
  3. πέριξ της Ζαριφείου Ακαδημίας,
  4. στο Πάρκο Προσκόπων με παράλληλη διαμόρφωση νέου υπαίθριου θεάτρου.


2. Στην αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης με χρήση σύγχρονων υλικών και αισθητικών προσεγγίσεων στις υποδομές της σκηνής για υποστήριξη δράσεων θεατρικών και κινηματογραφικών παραστάσεων και συνεδριάσεων.


Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή νέου υπαίθρου θεάτρου εντός του πάρκου Εγνατία (Κηποθέατρο), επέκταση του υφιστάμενου ποδηλατοδρόμου, ανακατασκευή των πεζοδρομίων επί της οδού Έλλης, κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων, κατασκευή δύο κόμβων στην είσοδο και έξοδο του λιμανιού, κατασκευή υπαίθριου καθιστικού θέασης στη στροφή Εγνατία και την πολυαναμενόμενη ανακατασκευή και πλήρη ανακαίνιση του δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης.


Πρόκειται για παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα του παραλιακού μετώπου και ταυτόχρονα αναβαθμίζουν τους χώρους πολιτισμού που τόσο πολύ έχει ανάγκη η Αλεξανδρούπολη και οι άνθρωποί της.


Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 5.939.000 € με ΦΠΑ, υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - NextGenerationEU.


[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video