ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξανδρούπολης

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξανδρούπολης
Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Αλεξανδρούπολης ξεκίνησαν.

Εάν είσαι άνω των 18 ετών και χρειάζεσαι Απολυτήριο Γυμνασίου για επαγγελματική κατοχύρωση και αναβάθμιση των σπουδών σου, αλλά και γιατί το έχεις μεράκι και θέλεις να νιώσεις την χαρά της γνώσης, έλα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξανδρούπολης!

Σε προσκαλούμε για μία Δεύτερη Ευκαιρία στο σχολείο μας!

Θα αποκτήσεις απολυτήριο ισότιμο με του Γυμνασίου (σύμφωνα με τον Νόμο 2525/97).

Πότε; Μέσα σε δύο (2) μόνο σχολικές χρονιές !

Πώς; Δωρεάν, χωρίς το άγχος των εξετάσεων και με μαθήματα με βάση τις ανάγκες σου. Επιπλέον για τους εκπαιδευόμενους που διαμένουν εκτός της Αλεξανδρούπολης , παρέχεται κάθε δυνατή διευκόλυνση ώστε να επιτυγχάνεται η μετακίνηση τους από και προς το σχολείο (μαθητικό δελτίο με ΚΤΕΛ).

Οι απόφοιτοι του ΣΔΕ πέρα από το γεγονός ότι ισχυροποιούν ή βελτιώνουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης (Ενιαίο Λύκειο ή ΕΠΑΛ) ή σε συστήματα επαγγελματικής κατάρτισης, όπως Σχολές Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ.).

Δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή σου:
  • Φωτοτυπία Ταυτότητας
  • Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2551089804, ή επισκεφτείτε μας στο σχολείο μας στην οδό Αυτ. Θεοδώρας 15 στην Αλεξανδρούπολη, (συστεγάζεται με το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5:30 με 8:30 το απόγευμα μέχρι 30 Ιουνίου. Τους καλοκαιρινούς μήνες κάθε Πέμπτη από 10:00 έως 13:00

Σ.Δ.Ε. Αλεξανδρούπολης
Αυτοκράτειρας Θεοδώρας 15
Αλεξανδρούπολη
Τηλ. 2551089804
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video