ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Αλεξανδρούπολη το 1ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Στην Αλεξανδρούπολη το 1ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Το Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη «1st EAST MACEDONIA & THRACE FORUM» θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Φεβρουαρίου 2023.

Στο Φόρουμ είναι προσκεκλημένοι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και διανοητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Μεταξύ των έως τώρα επιβεβαιωμένων ομιλητών συγκαταλέγονται ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης καθώς και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης και Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε μια εποχή έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο, στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί αποτελεσματικά ο κομβικός γεωστρατηγικός και οικονομικός ρόλος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και οι προοπτικές μελλοντικής τους ανάπτυξης. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην επιλογή της Αλεξανδρούπολης ως τόπου διεξαγωγής του συνεδρίου, μιας πόλης που εξελίσσεται σε οικονομικό και ενεργειακό κόμβο για την περιοχή.

Για να παρακολουθήσετε από κοντά τις εργασίες του Συνεδρίου, κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ.

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές, το πρόγραμμα του φόρουμ και περισσότερες πληροφορίες στο https://eastmacedoniathraceforum.gr

Grand Sponsor: ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.

Sponsors: Gastrade, ELINA Χαρτοποιία Κομοτηνής, HILL International, INTRAKAT, Japan Tobacco International.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video