ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης για τα προβλήματα σε σχολικά κτίρια λόγω βροχών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης για τα προβλήματα σε σχολικά κτίρια λόγω βροχών
Τα προβλήματα σε σχολικά κτίρια της Αλεξανδρούπολης αναδεικνύει η Λαϊκή Συσπείρωση. Όπως επισημαίνει οι βροχές των τελευταίων ημερών έφεραν στην επιφάνεια παλιά αλλά και νέα προβλήματα σε σχολικά κτίρια τα οποία πλημμυρίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αλεξανδρούπολης:

Δημοτικές αρχές, κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται αλλά το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων παραμένει αποδεικνύοντας ότι η πολιτική τους έχει συνέχεια και συνέπεια στην υποχρηματοδότηση, στην έλλειψη προσωπικού κλπ. Και τώρα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο οι δικαιολογίες και το κουκούλωμα των προβλημάτων πάει σύννεφο.

Οι βροχές όμως των τελευταίων ημερών έφεραν στην επιφάνεια παλιά αλλά και νέα προβλήματα σε σχολικά κτήρια. Πιο χαρακτηριστικά στο 1ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης που παρά τις πρόσφατες επισκευές τα νερά εξακολουθούν να τρέχουν μέσα από λάμπα φωτισμού, στέγη πλημμυρίζει κλπ. Χρονίζοντα, γνωστά σε όλους προβλήματα που έχουν καταντήσει το σχολείο γιοφύρι της Άρτας. Πόσα χρόνια πια θα στεγάζονται εκατοντάδες μαθητές σε τέτοια σαράβαλα κτήρια! Πόσο ακόμα τα μερεμέτια της πολιτικής όσων διοικούν θα αποτελούν άλλοθι της εγκατάλειψης της δημόσιας εκπαίδευσης!!!

Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης λειτουργούν μετά από 20 χρόνια νέα σχολικά κτήρια των οποίων η παράδοση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη προφανώς γιατί υπάρχουν κακοτεχνίες που φάνηκαν ξανά με τις πρόσφατες βροχοπτώσεις. Διάδρομοι, αίθουσες του 4ου Γυμνασίου παίρνουν νερά, το γυμναστήριο πλημμυρίζει από τη στέγη και τα κουφώματα. Δύο περσίδες από το σύστημα σκίασης έχουν πέσει εδώ και καιρό!!!

Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε τις γνωστές δικαιολογίες …δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχει χρηματοδοτικό εργαλείο για κατασκευή σχολείων ή για επισκευές! Αυτό το Ταμείο Ανάκαμψης δεν έχει στις επιλέξιμες δαπάνες τα σχολεία! Μόνο πράσινη ενέργεια, αναπλάσεις και άφθονο χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους!!!

Ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε καταθέσει από το Δεκέμβριο 2022 ερώτηση προς τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης για τεχνικούς ελέγχους στα σχολεία, χρηματοδοτήσεις, κατασκευή σχολείων στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ κλπ. Και αυτή η ερώτηση - όπως και άλλες - αγνοείται!!!

Δείτε εδώ την ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video