ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης για τις απλήρωτες εργαζόμενες και εργαζόμενους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου

Ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης για τις απλήρωτες εργαζόμενες και εργαζόμενους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου
Ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ) καταγγέλλει την απαράδεκτη και ανάλγητη στάση όλων των αρμόδιων φορέων, να αφήσουν απλήρωτες τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους υπαλλήλους που εργάζονται στο Υποέργο 3 «Δαπάνες για την αρχαιολογική παρακολούθηση των εργασιών και τη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας μνημείων», που εκτελείται με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης και Ε.Ε.Λ. Μάκρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης».

Οι έξι εργαζόμενοι (μεταξύ των οποίων και μονογονεϊκή οικογένεια), που παραμένουν απλήρωτοι για 3 και πλέον μήνες (Οκτώβριο - Δεκέμβρη), εκτός από τις «μαύρες» γιορτές που έζησαν, «χτυπιούνται» διπλά από την ακρίβεια που σαρώνει τις οικογένειές μας, τις αυξήσεις στην ενέργεια, και πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης.

Την ευθύνη για αυτή την τραγική κατάσταση φέρουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, που είναι ο κύριος του έργου, Υπουργείο Πολιτισμού, Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης, ΥΠΕΜΕΡΡΑ (επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»).

Όλοι αυτοί οφείλουν ΑΜΕΣΑ, ξεπερνώντας την γραφειοκρατία που οι ίδιοι δημιουργούν, να σταματήσουν να περιπαίζουν τους εργαζόμενους κάνοντάς τους «μπαλάκι» από τον έναν υπεύθυνο στον άλλο και να λύσουν το ζήτημα της καταβολής των μισθών των εργαζομένων.

Στεκόμαστε δίπλα στις συμβασιούχες εργαζόμενες του Υποέργου 3 και μαζί τους διεκδικούμε σταθερή και μόνιμη δουλειά, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, με μέτρα προστασίας της μητρότητας για όλες τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης
Μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video