ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η κωμωδία «Σουτζούκ Λουκούμ» του Βασίλη Τσικάρα στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Η κωμωδία «Σουτζούκ Λουκούμ» του Βασίλη Τσικάρα στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
Η απολαυστική κωμωδία «Σουτζούκ Λουκούμ» του Βασίλη Τσικάρα, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη! Το έργο, που είναι βραβευμένο με το 1ο Βραβείο Κοινού Θεσσαλονίκης 2014-2015 στα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στις 9:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μία κωμωδία που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο «σπάζοντας» στην κυριολεξία τα… ταμεία!


Δυο λόγια για το έργο

Η αιφνίδια επίσκεψη του θείου από την Ορεστιάδα, φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή ενός ζευγαριού, το οποίο περνάει μια δύσκολη περίοδο, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα τεκνοποίησης. Ο θείος γνωρίζει για το πρόβλημα και γι αυτό το λόγο φέρνει μαζί του κάτι… μαγικό, προκειμένου να δώσει λύση. Ο θείος είναι αυστηρός και ξερόλας, θέλει να επιβάλει τις απόψεις του, είναι όμως και καλοπερασάκιας. Κι εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Το ζευγάρι παρασύρεται στις ορέξεις του θείου, ο οποίος μετατρέπει μια απλή βραδιά, σε νύχτα… ακολασίας.

Συντελεστές
Κείμενο - σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Σχεδιασμός μακιγιάζ: Σοφία Βουλαλά
Φώτα - ήχος: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη
Δημιουργικό: Νίκος Γκάρας
Φωτογράφιση: Αιμίλιος Ραφαηλίδης
Trailer: Aratos Films
Παραγωγή: Θέατρο Άρατος

Παίζουν: Σοφία Αϊβάζογλου, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Εύα Καντούρου, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Γιάννης Λαζαρίδης, Αριστείδης Σιναπίδης, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης, Χρύσα Τραΐτση και ο Βασίλης Τσικάρας.


Θεατρική ομάδα Άρατος: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη - συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος στη Θεσσαλονίκη (Μοσκώφ 12) και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές.

Βασίλης Τσικάρας: Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Άδεια πιάτα», «Άδεια πιάτα 2», «Έχω θέμα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Μη πεις όχι μωρό μου», «Χοντρός παραμυθάς», «Απόψε σε θέλω πάλι», «Madmix I,II,III» και από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε 5» (Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης), «OperationStar».

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 10 €
Φοιτητικά, στρατιωτικά, Πολυτέκνων, ΑμεΑ: 7 €

Σημεία προπώλησης: Κινηματογράφος «ΗΛΥΣΙΑ» - Βιβλιοπωλείο «ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ» - Καφέ «Περί Ανέμων & Υδάτων» - Κατάστημα «Σιμσίρης».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video