ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η έκθεση φωτογραφίας «Ένα ταξίδι στο χρόνο - Ελαφοχώρι 1922-2022» στο Διδυμότειχο

Η έκθεση φωτογραφίας «Ένα ταξίδι στο χρόνο - Ελαφοχώρι 1922-2022» στο Διδυμότειχο
Με γνώμονα την προσφορά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου - Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ένα ταξίδι στο χρόνο - ΕΛΑΦΟΧΩΡΙ 1922-2022», η οποία θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 28 Ιανουαρίου 2023 με ώρες λειτουργίας από 9:00 έως 14:00.

Η έκθεση υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου, Τομέα Πολιτισμού, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, του Δήμου Διδυμοτείχου, των Δημοτικών Σχολείων Διδυμοτείχου (1ου, 2ου, 4ου, 5ου), καθώς επίσης και τη συμμετοχή του συλλόγου Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες Γνώση και Δράση». Το υλικό της έκθεσης είχε προβληθεί στο Αντάμωμα Ελαφοχωριτών τον Αύγουστο του 2022 και στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Αλεξανδρούπολη, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση του κοινού.

Η παρούσα έκθεση φωτογραφίας, αποτελεί ένα αφιέρωμα στο χωριό Ελαφοχώρι Διδυμοτείχου και πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Μέσα από το φωτογραφικό υλικό εκτυλίσσεται με μοναδικό τρόπο όλη η κοινωνική και οικονομική ζωή των κατοίκων τον χωριού, μετά την προσφυγιά και την εγκατάστασή τους στο Ελαφοχώρι έως και σήμερα (100 χρόνια 1922-2022). Επίσης, παράλληλα με το υλικό που αφορά το Ελαφοχώρι, η έκθεσης διαθέτει περίπου ογδόντα φωτογραφίες της πόλης του Διδυμοτείχου. Πρόκειται για μία δράση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οποία έχει σκοπό να αναδείξει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης του τόπου μας που έχει πλούσια παράδοση και βαθιές ρίζες στο χρόνο.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video