ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη του ΤΕΕ Θράκης στο εργοστάσιο της Sunlight στην Ξάνθη

Επίσκεψη του ΤΕΕ Θράκης στο εργοστάσιο της Sunlight στην Ξάνθη
Ενημερωτική - επιμορφωτική επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας Sunlight Group στο Δήμο Τοπείρου Ξάνθης, συνδιοργανώθηκε από το ΤΕΕ Θράκης και την εταιρεία, στα πλαίσια ενημέρωσης - συνεργασίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, για επενδύσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο κατασκευαστικό και συγχρόνως παραγωγικό, ερευνητικό και αναπτυξιακό ενδιαφέρον.

Η Sunlight δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ξάνθης για περισσότερα από 30 χρόνια και αποτελεί σημαντικό εργοδότη, τόσο για εργατοτεχνικό προσωπικό, όσο και για μηχανικούς - επιστήμονες που στελεχώνουν το πολυπληθές τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας.


Μηχανικοί - μέλη του ΤΕΕ Θράκης, αφού έλαβαν την υποχρεωτική εκπαίδευση ασφαλείας για επισκέπτες και προμηθεύτηκαν τον απαραίτητο ατομικό εξοπλισμό (Μέτρα Ατομικής Προστασίας), παρακολούθησαν αναλυτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση από εξειδικευμένο προσωπικό της Sunlight Group. Ενημερώθηκαν για τα στάδια κατασκευής των μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας τεχνολογίας μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου που παράγει η εταιρεία, τις υπερσύγχρονες και καινοτόμους μεθόδους παραγωγής, αλλά και για τα πρωτοποριακά συστήματα παρακολούθησης και διαχείρισης των προϊόντων παραγωγής. Τέλος, υπογραμμίστηκε η απόλυτη προσήλωση της εταιρείας στα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που τηρεί για την προστασία των περισσότερων από 1.000 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις.


Στη συζήτηση που ακολούθησε, τονίσθηκε η ανάγκη συνέχισης των επαφών μεταξύ των δύο πλευρών σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος – όπως έρευνα, καινοτομία, θέσεις εργασίας (με ιδιαίτερη αναφορά στο δωδεκάμηνο πρόγραμμα αποφοίτων που προσφέρει η εταιρεία σε νέους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων), ενώ ζητήθηκε από το ΤΕΕ Θράκης να εξεταστεί η δυνατότητα χορήγησης υποτροφίας από την εταιρεία σε μηχανικό του Τμήματος.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τα μέλη του ΤΕΕ Θράκης να ξεναγούνται στα τμήματα παραγωγής και αποθήκευσης του εργοστασίου της Sunlight.
 

To TEE Θράκης ευχαριστεί τα στελέχη της εταιρείας Sunlight Group για την υποδειγματικά άρτια οργάνωση της επίσκεψης, για τη φιλοξενία και την ενημέρωση των μελών του τμήματος.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video