ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκινά η συντήρηση Δημοτικών κτιρίων της Αισύμης Αεξανδρούπολης

Ξεκινά η συντήρηση Δημοτικών κτιρίων της Αισύμης Αεξανδρούπολης
Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Αισύμης», προϋπολογισμού 193.548,39 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) υπέγραψε την Τετάρτη 28/12/2022, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και η νόμιμη εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «Κοινοπραξία Χουρίδου Μαρία - Φράγκος Ιωάννης», Μαρία Χουρίδου.


Το έργο εστιάζει στις απαιτούμενες συντηρήσεις, επισκευές και επεμβάσεις σε Δημοτικά κτίρια της Αισύμης του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για το κτίριο όπου στεγάζονται διάφορες υπηρεσίες του Δημοτικού Διαμερίσματος Αισύμης του Δήμου Αλεξανδρούπολης (πρώην Κοινοτικό κατάστημα Αισύμης) στην πλατεία του χωριού και για το κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αισύμης δίπλα στο γήπεδο του χωριού.

Στο μεν πρώτο κτίριο κύριο μέλημα της επέμβασης είναι η ανακαίνιση του παλιού υφιστάμενου λεβητοστασίου και της παρακείμενης εξωτερικής τουαλέτας όσον αφορά τη στέγαση τους καθώς και ανακαινίσεις χρωματισμών στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στο δεύτερο κτίριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου απαιτούνται χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων, στεγανοποίηση στέγης σε συγκεκριμένα σημεία των καπνοδόχων της βορινής πλευράς, πλήρης ανακαίνιση της εξωτερικής τουαλέτας, εργασίες συντήρησης κιγκλιδωμάτων και τοιχίων περίφραξης, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με νέο πίνακα, ψευδοροφή με θερμομόνωση και φωτιστικά σώματα, νέα δάπεδα, εσωτερικές διαρρυθμίσεις χώρων με αλλαγή θέσης κυλικείου και τουαλετών και εξωτερική θερμοπρόσοψη όλου του κτιρίου.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 15 μηνών.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video