ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Εκτροχιασμός τρένου με Αμερικανικό πολεμικό υλικό

Αλεξανδρούπολη: Εκτροχιασμός τρένου με Αμερικανικό πολεμικό υλικό
Εκτροχιασμένο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ένα τρένο φορτωμένο με πολεμικό υλικό του Αμερικανικού Στρατού στην Αλεξανδρούπολη.

Το τρένο εκτροχιάστηκε λίγο έξω από το λιμάνι της πόλης, στην περιοχή του Γαλλικού Σταθμού. Στο σημείο βρίσκονται γερανοί και άλλα μηχανήματα προκειμένου να επαναφέρουν τον συρμό στις ράγες, αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας.


Πρόκειται για φορτίο με άρματα μάχης, τεθωρακισμένα και κοντέινερ που ξεφορτώθηκαν πρόσφατα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από μεταγωγικά για λογαριασμό του αμερικανικού στρατού με κατεύθυνση την μεθόριο του ΝΑΤΟ. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων, έχει χρησιμοποιηθεί από τους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς προκειμένου να μεταφέρουν οπλισμό στην Ουκρανία.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, που βλέπουν διαρκώς να μετακινείται πολεμικό υλικό, ενώ κανένας δεν είναι ενήμερος για το περιεχόμενο των κλειστών κοντέινερ που διασχίζουν τον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης.


Κινητοποίηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο σημείο που εκτροχιάστηκε τρένο με αμερικανικό πολεμικό υλικό

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν πριν από λίγο μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο σημείο όπου βρίσκεται εκτροχιασμένος συρμός, φορτωμένος με πολεμικό υλικό του αμερικανικού στρατού, που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και μεταφέρεται στο εξωτερικό.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προχώρησαν στη συμβολική αυτή δράση, ακριβώς δίπλα στα βαγόνια που είναι φορτωμένα με κομμάτια της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Η Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών» ;και «Καμία εμπλοκή καμία συμμετοχή, να φύγουνε οι βάσεις και οι Αμερικανοί», αναδεικνύοντας τους πολύπλευρους κινδύνους που απορρέουν από τη μετατροπή του λιμανιού και της πόλης σε ορμητήριο πολέμου των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών.

Στο σημείο, ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της Κ.Ε. και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, τόνισε: «Με τη σημερινή μας συμβολική κινητοποίηση εδώ, λίγα μέτρα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μέσα στον οικιστικό ιστό, δίπλα στο τρένο που μεταφέρει άρματα και πολεμικό υλικό και το οποίο εκτροχιάστηκε, θέλουμε να αναδείξουμε σε όλο τον λαό της πόλης, της περιοχής, της χώρας συνολικά τα εξής:

Δίπλα απ’ τα σπίτια μας, από τις δουλειές μας περνάει επικίνδυνο πολεμικό υλικό που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά μας, όπως δυστυχώς επιβεβαιώνει το σημερινό ατύχημα.

Δίπλα από τα σπίτια μας και τις δουλειές μας μεταφέρονται άρματα μάχης και άλλο πολεμικό υλικό.

Κομμάτια μιας πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ που μακελεύει μαζί με την αντίστοιχη της Ρωσίας τον λαό της Ουκρανίας, της Ρωσίας και ετοιμάζεται να συμπαρασύρει στη δίνη της τους λαούς και σε άλλες περιοχές, τον λαό και της δικής μας χώρας.

Δίπλα από τα σπίτια μας, τις δουλειές μας, οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές. Έχουν κάνει με ευθύνη και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ την περιοχή μας ορμητήριο φονιάδων και στόχο των αντιπάλων τους.

Καλούμε να δυναμώσει η πάλη για απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο. Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή στον πόλεμο που διεξάγεται στα εδάφη της Ουκρανίας. Αυτό συμφέρει και τον λαό της Ουκρανίας, και τον λαό της Ρωσίας, και τον δικό μας λαό. Γιατί στην Ουκρανία μακελεύονται οι λαοί της Ουκρανίας και της Ρωσίας για τους ανταγωνισμούς των λίγων, για τους πλούσιους. Τον ίδιο εχθρό έχουμε και στη χώρα μας. Για τα ίδια συμφέροντα των λίγων φυσικά ο λαός μας κινδυνεύει όπως σήμερα εδώ, κρυώνει, πεινάει. Καμία εμπλοκή, καμιά συμμετοχή!».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: 902.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video