ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Γιορτές σαν Παραμύθι» στο Δήμο Μαρωνείας - Σαπών

«Γιορτές σαν Παραμύθι» στο Δήμο Μαρωνείας - Σαπών
Ο Δήμος Μαρωνείας - Σαπών σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις «Γιορτές σαν Παραμύθι», τις οποίες διοργανώνει σε συνεργασία με την ΚΕΜΑΣ και συλλόγους του Δήμου, από τις 17 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 6 Ιανουαρίου 2023.

Οι «Γιορτές σαν Παραμύθι» απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, δημότες και επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία των γιορτών στην ομορφότερη περίοδο του χρόνου.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος επισημαίνει:

«Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου, σηματοδοτεί για τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών την αφοσίωση του στις αξίες της συλλογικότητας, της συμμετοχικότητας και της δημιουργίας. Η εθελοντική προσφορά των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και πολιτών, στην παραγωγή ενός προγράμματος που θα προσφέρει, σε μια περίοδο πολλαπλών κρίσεων, που απειλούν τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στην εποχή που βγαίνουμε από την πίεση και την απομόνωση της πανδημίας, αγάπη και αλληλεγγύη σε όλους, αλλά πρώτα από όλα στα παιδιά. Αυτή η ενωτική και συλλογική πρακτική δείχνει ότι Δήμος και τοπική κοινωνία πορεύονται ενωμένα και αδελφικά σε ένα φωτεινό μέλλον».

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video