ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Cinematherapy Festival: Ένα πρωτοπόρο φεστιβάλ ξεκινά στην Αλεξανδρούπολη

Cinematherapy Festival: Ένα πρωτοπόρο φεστιβάλ ξεκινά στην Αλεξανδρούπολη
1-3 Δεκεμβρίου 2022 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το φως της μηχανής προβολής ξεκινά και ρίχνει μία νέα λάμψη επίγνωσης στα σκοτεινά και δυσπρόσιτα μέρη του μυαλού, της ψυχής και του πνεύματος.

Το Cinematherapy Festival πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την ΑΜΚΕ Μέθεξις και την Coach Your Vision.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι προβολές του φεστιβάλ θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στις 21:00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν workshop κινηματογραφοθεραπείας, όπου το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει βιωματικά.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στις 20:00 όπου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου "Ο Φάουστ κι εγώ - Μοντέλα Cinematherapy και Cinema Coaching" της Λίλιαν Τσιαβού. Το κοινό του φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε κλήρωση για την απόκτηση αντιτύπων του βιβλίου των εκδόσεων iWrite. Επίσης, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση των προσκεκλημένων του φεστιβάλ για την συμβολή της τέχνης και συγκεκριμένα του κινηματογράφου στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και ανταλλαγή απόψεων με το κοινό.

Όλοι οι θεατές του φεστιβάλ μπορούν να μπουν στην κλήρωση για μία υποτροφία για την δωρεάν παρακολούθηση του τετραμήνου προγράμματος Κινηματογραφοθεραπείας του E-learning του ΕΚΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία συμμετοχής θα ανακοινωθούν κατά τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Το Cinematherapy Festival είναι το πρώτο παγκοσμίως Φεστιβάλ Kινηματογραφοθεραπείας, αφιερωμένο αποκλειστικά στην θεραπευτική διάσταση των ταινιών. Στόχο έχει την επικοινωνία της αλληλεπίδρασης του Κινηματογράφου με την Ψυχοθεραπεία. Μέσω της βιωματικής εφαρμογής προωθείται η μεταμορφωτική επίδραση του Κινηματογράφου ως όχημα ενδοσκόπησης και ψυχικής ανάτασης των θεατών, σε επίπεδο αυτογνωσίας και όχι ψυχοθεραπείας.

“Λέμε ιστορίες στα παιδιά για να κοιμηθούν και στους ενήλικες για να ξυπνήσουν”.

Εσείς θα προτιμήσετε τον ύπνο του δικαίου ή την απολαυστική / ψυχαγωγική αυτογνωσία;

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video