ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η θεατρική παράσταση «Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα» στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική παράσταση «Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα» στην Αλεξανδρούπολη
Η θεατρική παράσταση «Στρουμφάκια - Επιχείρηση Στρουμφίτα» που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα, θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για δύο μοναδικές παραστάσεις, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 11:30 π.μ. και στις 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα Στρουμφάκια γελαστά… Οι πιο αγαπημένοι ήρωες σε όλο τον κόσμο, οι μικροί μπλε ήρωες των παιδιών ζωντανεύουν και μας μαγεύουν.

Μια εκπληκτική μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που μας φέρνει τόσο ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από την παρουσίαση της σε πάνω από 30 χώρες.


Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Μια ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό. Ήσυχη; Όοοοχι και τόσο.

Ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης, ο Ντορεμί και ο Σπιρτούλης αφού έχουν κάνει την πρωινή τους γυμναστική με τις οδηγίες του Μπαμπαστρούμφ, πιάνουν τα στρουμφοσκουπάκια τους και αρχίζουν το καθάρισμα του Στρουμφοχωριού.

Σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η αγαπημένη του Ψιψινέλ έχουν ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα «μικρά απαίσια Στρουμφάκια».

Ποιος θα τους βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν και ποιά είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα;

Θα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να ξεφύγουν;


«Στρουμφάκια - Επιχείρηση Στρουμφίτα», μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη ιστορία, με τους αγαπημένους μας ήρωες ζωντανά στη σκηνή.

Ο μαγικός κόσμος τους θα ζωντανέψει στη μεγάλη σκηνή με τα αυθεντικά κοστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού, τα ζωντανά σκηνικά, τα μαγικά τρικ και τις υπέροχες μουσικές.

Μια παράσταση για την φιλία, το περιβάλλον, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία.

Μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους.

Μην τη χάσετε.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Κείμενο: Νίκος Λημνιός, Αντώνης Ζιώγας
Μουσική: Νίκη Γρανά
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Υπεύθυνος Σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ
Κατασκευή Σκηνικών: PAP THEATER CONSTRUCTION
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζιλίνης
Επιμέλεια μαγικών: Costa Funtastico (Παντελιάς Κώστας)
Παραγωγή: Kolossaion Productions

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Διατσίδου, Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάννα Καρρίκη, Δάφνη Κωνσταντίνου, Χρήστος Λοΐζος, Αναστασία Μερτζάνη, Μαρίνα Ντζιλοβιάν.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 3:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Τιμή εισιτηρίου: 10 €
Εισιτήρια προπωλούνται στο Βιβλιοπωλείο ΒΑΤΑΜΙΔΗ, Λ. Δημοκρατίας 230, Αλεξανδρούπολη.

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video