ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης
Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του μεγάλου θρακιώτη Ιεράρχου, του Αγίου Νεκταρίου, επισκόπου Πενταπόλεως και στην Αλεξανδρούπολη πανηγυρίζει ο ομώνυμος ενοριακός Ναός, όπου φυλάσσεται τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου του Αγίου.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα θα τελεσθεί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

Το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από 8:00 έως 10:00 π.μ.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου θα εκτίθεται προς προσκύνηση η ιερά εικόνα της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας από τις Φέρες. Ο Ιερός Ναός είναι ανοικτός καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κληρικολαϊκή Σύναξη του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως Κληρικολαϊκή Σύναξη της Ενορίας με τη συμμετοχή των ιερέων και των ενοριτών. Στη Σύναξη θα παρουσιαστεί μια ιστορική αναδρομή από της ιδρύσεως της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου έως σήμερα και θα γίνει αναφορά στο λειτουργικό, πνευματικό, κατηχητικό και ιεραποστολικό έργο της, ενώ θα παρουσιαστούν τα οικονομικά δεδομένα της διαχείρισης του Ναού. Η Κληρικολαϊκή Σύναξη θα κλείσει με κατευθυντήριες υποδείξεις και ευχές από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως μας κ. Άνθιμο.

Προσκαλούνται όσοι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Κληρικολαϊκή Σύναξη να προσέλθουν στον Ιερό Ναό την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video