ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με Θεοχαρόπουλο και Χατζηγιαννάκη

Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με Θεοχαρόπουλο και Χατζηγιαννάκη
Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, στο αναψυκτήριο του πάρκου Αλτιναλμάζη, Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με εισηγητές τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, πρώην Υπουργό Τουρισμού, Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Μίλτο Χατζηγιαννάκη, Βουλευτή Εύβοιας, Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών.

Εκτός από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που προσήλθαν στην ημερίδα, παρέστησαν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, παραγωγικών φορέων, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της τοπικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολη, κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργος Καΐσας, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» κ. Κώστας Κατσιμίγας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σουφλίου κ. Χρήστος Χριστοδούλου κ.α.


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες - κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στη ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Διατυπώθηκαν τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, την παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος και τη δημογραφική κρίση.


Ένα μεγάλο κομμάτι της ημερίδας αφιερώθηκε στα ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης, στις δυσλειτουργίες των Δήμων που προκλήθηκαν από τη νομοθετική παρέμβαση στο νόμο Κλεισθένη Ι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αναδείχθηκε η ανησυχία και ο έντονος προβληματισμός των πολιτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εν όψει των τελευταίων θολών και αβέβαιων εξελίξεων με την επιχειρούμενη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, του οποίου μόλις πρόσφατα ανακάλυψε τη μεγάλη γεωστρατηγική - γεωπολιτική αξία του!


Όπως τόνισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ήρθε η ώρα και μέσω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη διακυβέρνηση της χώρας για το καλό της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, για τη Δημοκρατία, για τη Θεσμικότητα, για να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα που μας οδηγεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στον τόπο μας είναι επιτακτική όσο ποτέ. Καιρός να επιστρέψει η Δικαιοσύνη παντού!».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video