ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υποψήφια βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Γκουγκουσκίδου;

Υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Γκουγκουσκίδου;
Στον κομματικό προγραμματισμό για την αμέσως επόμενη χρονική περίοδο επικεντρώθηκε η κοινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώθηκε στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές, καθώς και στις δράσεις κι εξορμήσεις ανά την επικράτεια κορυφαίων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις ημερίδες σε μεγάλες πόλεις της χώρας, σε κάποιες από τις οποίες θα παρευρεθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την κυβέρνηση μπορεί να διαμηνύουν ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ωστόσο την ίδια στιγμή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σε αυξημένη ετοιμότητα για έναν εκλογικό αιφνιδιασμό ακόμα και μέσα στο χειμώνα και οι μηχανές στο κομματικό επιτελείο δουλεύουν στο φουλ για να καταρτιστούν τα ψηφοδέλτια, τα οποία θα έχουν... αέρα ανανέωσης.

Στόχος της Κουμουνδούρου είναι να υπάρξει άνοιγμα σε νέα πρόσωπα με επιρροή στους χώρους που δραστηριοποιούνται και στις τοπικές κοινωνίες και μεταξύ άλλων γίνονται συζητήσεις για υποψηφιότητες από την τοπική αυτοδιοίκηση, την πανεπιστημιακή κοινότητα κλπ, ενώ να σημειωθεί πως το 50% των υποψηφίων θα είναι γυναίκες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θέλει να δυναμώσει το ψηφοδέλτιο του Έβρου με δύο ισχυρές γυναικείες παρουσίες, που θα πλαισιώσουν την βουλευτή Νατάσα Γκαρά.

Σύμφωνα με έγκυρες κομματικές πηγές, από την Κουμουνδούρου έχει βολιδοσκοπηθεί η δικηγόρος από την Ορεστιάδα Μαρία Γκουγκουσκίδου, ένα πρόσωπο με πολύχρονη δυναμική και αξιόλογη παρουσία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου (2010-2014), Δημοτική Σύμβουλος Ορεστιάδας από το 2014 έως σήμερα, υποψήφια Δήμαρχος Ορεστιάδας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ορεστιάδας.

Μάλιστα η κυρία Γκουγκουσκίδου ήταν «πρώτη θέση» στη χθεσινή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ορεστιάδα με ομιλητές τους βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη και Γιάννη Σαρακιώτη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή υποψηφιοτήτων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει θετικά και την υποψηφιότητα της δικηγόρου από την Αλεξανδρούπολη Κατερίνας Μπέρδου, η οποία προτάθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του κόμματος.

Η κυρία Μπέρδου ήταν υποψήφια βουλευτής Έβρου στις εθνικές εκλογές του 2015 με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή στον Σύλλογο Σαμοθρακιτών Ν. Έβρου.


Προς το παρόν βέβαια οι σίγουρες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Έβρο είναι της βουλευτού Νατάσας Γκαρά και του Μενέλαου Μαλτέζου ο οποίος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές δεν εκλέχθηκε για 300 περίπου σταυρούς. Πιθανόν να είναι ξανά υποψήφιος και ο τρίτος σε σταυρούς των τελευταίων εκλογών Βασίλης Τσολακίδης, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του πρώην Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου Σπύρου Δέδογλου και του πρώην Προέδρου του Εργατικό Κέντρου Ορεστιάδας Πέτρου Χασανίδη.

Όπως και να 'χει, αν τελικά συμπεριληφθούν στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών οι κυρίες Γκουγκουσκίδου και Μπέρδου, μαζί με την κ. Γκαρά και τον κ. Μαλτέζο, καθώς και με τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται, θα καταρτιστεί ένα ισχυρό πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην εκλογική περιφέρεια Έβρου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video