ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ταινία «Ο Αντικαταστάτης» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Η ταινία «Ο Αντικαταστάτης» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης
Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα προβάλει την ταινία του Όσκαρ Αϊμπάρ «Ο Αντικαταστάτης».

Ένα στιβαρό αστυνομικό θρίλερ εποχής με ιστορικοπολιτικό πρόσημο, εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.


Αυτή την εβδομάδα η ταινία θα προβληθεί μόνο την Τρίτη με δύο προβολές στις 19:15 και στις 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Εισιτήριο 5 ευρώ γενική είσοδος, 4 ευρώ για τα μέλη της ΚΛΑ και 3 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, άνεργους, πολύτεκνους.

Ο Αντικαταστάτης (El Sustituto)
Ισπανία - Βέλγιο, 2021
Σκηνοθεσία: Όσκαρ Αϊμπάρ
Σενάριο: Όσκαρ Αϊμπάρ, Μαρία Λουίζα Καλντερόν
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Γκομέζ, Βίκι Λουένγκο, Πέρε Πόνσε, Πολ Λόπεζ, Νούρια Ερέρο, Χοακίν Κλιμέντ.
Διάρκεια: 115 λεπτά

Ισπανία, 1982. Ένας νεαρός αστυνομικός μετακομίζει σε μια φαινομενικά ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη, με την ελπίδα να βρει γαλήνη και ηρεμία. Όμως, όταν φτάνει εκεί, βρίσκεται μπλεγμένος στη διερεύνηση των περίεργων συνθηκών της δολοφονίας του προκατόχου του. Η έρευνα θα τον οδηγήσει σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο όπου μια κοινότητα πρώην Ναζί αξιωματούχων, καταζητούμενων από διάφορες χώρες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ζει μια ήρεμη και παραδεισένια ζωή...


Από τη μια μεριά έχουμε μια αστυνομική ίντριγκα και από την άλλη μια "κοινωνική συνθήκη" με πιθανά ύποπτες διαπλοκές, σεναριακά μοτίβα τα οποία αναπόφευκτα θα διασταυρωθούν σε ένα νεο-νουάρ με πειστική ατμόσφαιρα εποχής και τολμηρά καταγγελτική διάθεση.


Προσαρμοσμένο πλήρως στο μοντέλο του σύγχρονου ισπανικού κινηματογράφου που δένει υποδειγματικά το εμπορικό προφίλ με τις καλλιτεχνικές αρετές το νέο φιλμ του Όσκαρ Αϊμπάρ, δεν αναβιώνει μόνο άψογα το κλίμα μιας εποχής αλλά πετυχαίνει να ενσωματώσει στην ιστορία του Αντρές μια στιβαρή πολιτική ματιά γύρω από το παρελθόν της Ισπανίας.

Δείτε το trailer της ταινίας:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video