ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Κελέτση - Πλεύρη για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης

Συνάντηση Κελέτση - Πλεύρη για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης
Συνάντηση και συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, σε συνέχεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης είχε ο Βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης στο Υπουργείο. Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν τα προβλήματα λειτουργίας και οι ελλείψεις σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης καθώς και η ενίσχυση σε πρώτη φάση του ΕΚΑΒ Σαμοθράκης, με απώτερο στόχο τη δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο νησί, προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της διακομιδής των ασθενών.

Ειδικότερα ο βουλευτής αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα κατεπείγουσας πρόσληψης μόνιμου προσωπικού έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης σε 24ωρη βάση. Ο κ. Κελέτσης τόνισε ότι το θέμα είναι υψίστης σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου αφού αφορά στην ασφάλεια 3.000 κατοίκων του νησιού αλλά και πολλαπλάσιων επισκεπτών κατά την θερινή περίοδο. Σημειώνεται ότι τόσο το Κέντρο Υγείας όσο και ο Δήμος Σαμοθράκης είχαν απευθυνθεί πρόσφατα με έγγραφό τους προς το Υπουργείο και τους βουλευτές του νομού προκειμένου να πετύχουν τη στήριξή τους.


Ο κ. Κελέτσης έθεσε στον Υπουργό τις παρακάτω προτεραιότητες πρόσληψης:
  • Δύο υπαλλήλων με ειδικότητα πλήρωμα ασθενοφόρου.
  • Ενός γιατρού ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, ενός ειδικότητας Καρδιολογικής και ενός Ορθοπεδικής.
  • Ενός υπαλλήλου ΤΕ και ενός υπαλλήλου ΔΕ.
  • Ενός υπαλλήλου καθαριότητας (είτε μόνιμο είτε επικουρικό).
  • Ενός τεχνολόγου μικροβιολογικού εργαστηρίου.
  • Δύο υπαλλήλων γενικών καθηκόντων.

Ο κ. Πλεύρης διαβεβαίωσε τον βουλευτή Έβρου ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του ακριτικού νησιού και θα επιληφθεί των παραπάνω θεμάτων ικανοποιώντας όσο πιο άμεσα γίνεται τα περισσότερα από αυτά.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video