ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αίτημα Λαϊκής Συσπείρωσης για να συζητηθεί στο ΔΣ το ζήτημα με τους εργαζόμενους ΙΔΟΧ του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης

Αίτημα Λαϊκής Συσπείρωσης για να συζητηθεί στο ΔΣ το ζήτημα με τους εργαζόμενους ΙΔΟΧ του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης
Θέμα: Αίτημα συζήτησης εκτός ημερήσιας διάταξης για τους εργαζομένους ΙΔΟΧ Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αλεξανδρούπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το ζήτημα των μουσικών Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου του Δημοτικού Ωδείου και ως Δ.Σ. εκδώσαμε ομόφωνο ψήφισμα στήριξης του αγώνα που δίνουν για τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου αναγνωρίζοντάς τους ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Σήμερα καταθέτουμε αίτημα συζήτησης εκτός ημερήσιας διάταξης για μισθολογικά ζητήματα. Δηλαδή, υπάρχουν μουσικοί που εδώ και χρόνια δεν λαμβάνουν τις τριετίες που δικαιούνται παρότι καταθέτουν και τα σχετικά έγγραφα. Οι απαντήσεις που παίρνουν είναι οι ίδιες που παίρνουν και οι εργαζόμενοι της καθαριότητας για τις απλήρωτες υπερωρίες τους: δεν υπάρχει προσωπικό να ασχοληθεί με το θέμα τους!!! Πιστεύουμε πως είναι προκλητικό για όλους τους εργαζόμενους να μην πληρώνονται τουλάχιστον αυτά που δικαιούνται. Και μάλιστα αυτοί που δουλεύουν 9 μήνες και αμείβονται με ελάχιστα χρήματα την ώρα.

Απαιτούμε άμεσα και κατά προτεραιότητα να λυθεί αυτό το ζήτημα καθώς και ο υπολογισμός της προϋπηρεσίας τους να γίνεται με τις ώρες που εργάζονται ανά μήνα.

Ενημερώστε μας για το αίτημα ώστε στη συζήτηση να κληθούν και να πάρουν το λόγο και οι εργαζόμενοι.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Δευτεραίος Σάββας
Δραμανίδου Νίκη
Βλισίδης Γεράσιμος
Βαρσαμάκης Χρήστος
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video