ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες προς δημοτική αρχή: Γιατί δεν έχουν μειωθεί ακόμη τα δημοτικά τέλη;

Πόλη & Πολίτες προς δημοτική αρχή: Γιατί δεν έχουν μειωθεί ακόμη τα δημοτικά τέλη;
Το ζήτημα της μείωσης των δημοτικών τελών με στόχο να ελαφρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός των δημοτών, επαναφέρει η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης "Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης".

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, θέσαμε ξανά μέσω του επικεφαλής μας το θέμα της σύνταξης αναλογιστικής μελέτης ώστε να μειωθούν τα δημοτικά τέλη και να ελαφρυνθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Μαινόμενη η κ. Ιντζεπελίδου απάντησε πως ουδέποτε η παράταξή μας ζήτησε κάτι τέτοιο γραπτώς!! Έσπευσε μάλιστα την επομένη, σπαταλώντας μία ολόκληρη ημέρα, να στείλει επιστολή σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους λέγοντας πώς δεν υπήρχε τέτοια επιστολή από πλευράς μας.

Δυστυχώς κάθε μέρα αποδεικνύεται πως με τα όσα λέει και πράττει η κ. Ιντζεπελίδου θα πρέπει να "ξαναπάμε" στην Α' Δημοτικού της πολιτικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού έχει αναπτύξει τις δικές της θεωρίες. Αρκεί κάποιος να την παρακολουθήσει με προσοχή σε κάθε συνεδρίαση και θα διαπιστώσει πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα.

Η απόλυτη αλήθεια είναι πως εντός του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Δεκεμβρίου 2021, ο επικεφαλής μας, είχε ζητήσει την μείωση των δημοτικών τελών. Εισηγήθηκε μάλιστα να υπάρξει κονδύλι στην πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την σύνταξη αναλογιστικής μελέτης για το θέμα, καθώς επίσης και τη συγκρότηση επιτροπής από όλες τις παρατάξεις που θα διερευνήσει τα δεδομένα.

Όλα αυτά είναι καταχωρημένα στα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και η κ. Ιντζεπελίδου μας λέει πως δεν στείλαμε επιστολή ώστε να καλύψει την δική της αμάθεια και αδράνεια επί 10 μήνες!


Το αστείο είναι πως ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε σε εκείνη την συνεδρίαση πως στην αμέσως επόμενη θα πραγματοποιηθούν αυτά που ζήτησε ο επικεφαλής μας.

Κατά την συνήθη πρακτική τους όμως, δεν έγινε απολύτως τίποτα! 10 μήνες πέρασαν κι ακόμη τίποτα.

Απαντήστε λοιπόν με ειλικρίνεια στους δημότες γιατί δεν έχουν μειωθεί ακόμη τα δημοτικά τέλη;

Επειδή δεν έστειλε επιστολή η παράταξή μας ενώ έχουν καταγραφεί όλα αυτά στα πρακτικά (πράγμα αστείο) ή επειδή δεν μπορείτε και δεν ξέρετε;».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video