ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π. Μιχαηλίδης - Β. Μυτιληνός: Επικοινωνία με τον πολίτη και τα ΜΜΕ μέσω κωδικών QR

Π. Μιχαηλίδης - Β. Μυτιληνός: Επικοινωνία με τον πολίτη και τα ΜΜΕ μέσω κωδικών QR
Δημιουργώντας το επόμενο βήμα στην επικοινωνία μας με τον πολίτη και τα ΜΜΕ, εισάγουμε για πρώτη φορά στην Αυτοδιοίκηση, τις νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα την εφαρμογή των κωδικών QR. Εγκαινιάζοντας την προεκλογική μας εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές του 2023, επιλέγουμε μια αμφίδρομη διαδραστική επαφή με σκοπό την άμεση συλλογή πληροφοριών για τους ψηφοφόρους μας, τις στοχεύσεις τους και την κατανόηση του τι θέλουν και γιατί.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε αυτή τη νέα δυνατότητα που θα αυξήσει την προσέγγιση με τον πολίτη, ειδικά με την νεότερη γενιά. Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στα smartphone τους σχεδόν για τα πάντα και οι κωδικοί QR είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να επωφεληθούν από αυτό. Απλά σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου και εμφανίζονται όλες οι επιλογές που έχεις στην οθόνη. Τέτοιους κωδικούς συναντάμε πλέον σε επιχειρήσεις που έχουν κατάλογο προϊόντων ή υπηρεσιών, γεγονός που καθιστά αναγκαίο στην αυτοδιοίκηση να εισάγει ανάλογες μεθόδους.

Στους επόμενους μήνες τα δελτία τύπου της παράταξης, το προεκλογικό μας πρόγραμμα, καθώς και οι επιθυμίες - προτάσεις των πολιτών θα έχουν εύκολη εφαρμογή στην οθόνη του κινητού τους.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Αρχιτέκτονας μηχανικός
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ευάγγελος Μυτιληνός
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video