ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απαξίωση της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη προς το τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Απαξίωση της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη προς το τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Με ανακοίνωσή του ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του προς την δημοτική αρχή Ζαμπούκη και κατά του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Θεόδωρου Βουρδόλη.

Αιτία, όπως αναφέρει ο σύλλογος, είναι η απαξίωση και υποτίμηση του ιστορικού τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, το οποίο μέσα στη χρονιά πανηγύρισε πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις, καθώς για τη νέα αθλητική χρονιά η δημοτική αρχή διαθέτει στην ομάδα βόλεϊ λίγες και ακατάλληλες ώρες προπόνησης στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης.


Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι πριν 20 μήνες ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης είχε ανακοινώσει την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου, φωτογραφιζόμενος περιχαρὴς με την μακέτα στα χέρια... Όπως συνηθίζει να φωτογραφίζεται με τους αθλητές Εθνικού όταν φέρνουν επιτυχίες και διακρίσεις...


Σήμερα, περίπου δύο χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει προχωρήσει με το νέο κλειστό γυμναστήριο και ακόμη είμαστε με... την μακέτα στα χέρια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ

Αυτήν την «τιμητική» διάκριση επιφύλαξε η Αντιδημαρχία Αθλητισμού στα παιδιά του βόλεϊ του Εθνικού, που έφεραν 1η θέση στα περιφερειακά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, 1η θέση στο πανελλήνιο σχολικό, 2η θέση στο πανελλήνιο Κ17 και 5η θέση στον κόσμο.

Μετά από αυτές τις διακρίσεις, η «διατίμηση» του αντιδημάρχου τους επιβράβευσε με δύο προπονήσεις, έναντι τριών την περσινή σεζόν, στις 22:30 με 00:00 τα μεσάνυχτα!. Στην αξιολογική του κλίμακα, το ταλέντο των παιδιών, ο μόχθος των προπονητών και η υπομονετική συμπαράσταση των γονιών πήραν την τελευταία θέση.

Είμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από την αδιαφορία, την απαξίωση και την υποτίμηση που έδειξαν οι αρμόδιοι (όλοι), στην προσπάθεια του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού να αναδείξει την επόμενη νέα γενιά στην ιστορία του.

Είμαστε δε πολύ προσβεβλημένοι με την κατανομή των ωρών προπονήσεων στα κλειστά γυμναστήρια και διαπιστώσαμε ότι άλλα σωματεία με λιγότερες έως μηδαμινές διακρίσεις πήραν πολύ περισσότερες ώρες. Τυχαίο;;;
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video