ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Συντηρήσεις Διδακτηρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης»

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο «Συντηρήσεις Διδακτηρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης»
Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Συντηρήσεις διδακτηρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης 2021», υπέγραψε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 672.470 € και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών.


Το έργο περιλαμβάνει συντηρήσεις στα διδακτήρια των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όλων των σχολικών βαθμίδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που υπόκειται στην αρμοδιότητα του Δήμου, δηλαδή από νηπιαγωγεία έως και Λύκεια.

Κυρίως, οι εργασίες που θα γίνουν είναι εργασίες οικοδομικές αλλά και οδοποιίας και υδραυλικές. Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν εργασίες αποκατάστασης φθορών σκυροδεμάτων και επιχρισμάτων, νέες τοιχοποιίες, επενδύσεις και δάπεδα, αλλαγές εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων σε διάφορα σχολεία, ελαιοχρωματισμοί εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων, επισκευές κεραμοσκεπών και δωμάτων, ανακαίνισης τουαλετών και υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλά και εργασίες σε αύλειους χώρους, όπως τοποθέτησης ειδικού δαπέδου στις αυλές νηπιαγωγείων, κατασκευή ξύλινων στεγάστρων και καθισμάτων. Επίσης, μεγάλο μέρος αύλειων χώρων σχολείων θα ασφαλτοστρωθεί για να δημιουργηθούν γήπεδα αθλοπαιδιών.

Τέλος, προβλέπονται εργασίες πλακοστρώσεων πεζοδρομίων στην πρόσοψη δύο νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στην περιοχή ΚΕΓΕ Αλεξανδρούπολης (Γυμνάσιο και Λύκειο) και στο νέο κτίριο του Λυκείου Φερών.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video