ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σχόλιο του ΚΚΕ Έβρου για την ανακοίνωση των επενδυτικών σχημάτων στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ο.Λ.Α.

Σχόλιο του ΚΚΕ Έβρου για την ανακοίνωση των επενδυτικών σχημάτων στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ο.Λ.Α.
Η ανακοίνωση των επενδυτικών σχημάτων (αμερικανικές εταιρείες) που κατέθεσαν προσφορές στο ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α.) συνοδεύτηκε από την παρουσία στην Αλεξανδρούπολη του αμερικανού πρέσβη, κυβερνητικών και στρατιωτικών παραγόντων, αλλά και πολυπληθούς αντιπροσωπείας του αμερικανικού οργανισμού εθνικής ασφάλειας “BENS”, εξασφαλίζοντας, ότι αυτό το «πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο», θα συνεχίσει να παίζει τον αναβαθμισμένο ρόλο του στα ΑμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια.

Κόντρα στο κλίμα ευφορίας, υποτιθέμενης ασφάλειας και ανάπτυξης που θέλουν να καλλιεργήσουν στο λαό της περιοχής όλα τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ) η πραγματικότητα μόνο ανησυχία δημιουργεί.

Και αυτό γιατί την ίδια ώρα:

- ο πόλεμος στην Ουκρανία κλιμακώνεται με το διάγγελμα Πούτιν που προβλέπει προσάρτηση του 20% των εδαφών της Ουκρανίας, μερική επιστράτευση και απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων ως απάντηση στη μεταφορά και χρήση δυτικών όπλων από την κυβέρνηση Ζελένσκι.

- ο Κινέζος πρόεδρος δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του πρέπει να ετοιμάζονται για πραγματικό πόλεμο.

- ο Ερντογάν παραληρούσε στη ΓΣ του ΟΗΕ βάζοντας όλη την γκάμα των διεκδικήσεων της τουρκικής άρχουσας τάξης σε βάρος Ελλάδας και Κύπρου.

Οι μύθοι της ασφάλειας και της ανάπτυξης καταρρέουν με πάταγο. Το σύνθημα «Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών, ούτε ορμητήριο, ούτε στόχος των ιμπεριαλιστών» είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Καλούμε το λαό της περιοχής να δυναμώσει την πάλη του σε συμπόρευση με το ΚΚΕ γιατί οι εξελίξεις γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνες.

ΚΚΕ - Τ.Ε. ΕΒΡΟΥ

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video