ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γραφείο στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου απέκτησε ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου

Γραφείο στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου απέκτησε ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου
Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 ο Δήμος Διδυμοτείχου παρέδωσε στο Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου ένα γραφείο που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου και το οποίο θα στεγάσει το Παράρτημα Διδυμοτείχου για ΑΜΕΑ.

Ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου κ. Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Διδυμοτειχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, στον οποίο παρέδωσε ευχαριστήρια επιστολή.


Ο Δήμαρχος κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου δέχτηκε με μεγάλη χαρά την ευχαριστήρια επιστολή την οποία θα μεταβιβάσει προφορικά σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εξέφρασε παράλληλα τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο τον κ. Ευθυμιάδη όσο και στα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και την επιμονή που επιδίδουν σε τόσο ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Έβρου κ. Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης δήλωσε:

«Το πρώτο βήμα από τα 1000 βήματα του ταξιδιού έγινε και είναι ελπιδοφόρο. Στην συνέχεια τούτο που αποτελεί και το βασικό στοίχημα είναι η οργάνωση, η συμμετοχή των συμπολιτών μας ΑΜΕΑ και η ενημέρωση τους για τα δικαιώματα τους. Στόχος μας ως Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου σε συνεργασία με τους Εθελοντές Ενεργούς Πολίτες είναι να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα των ΑΜΕΑ του Διδυμοτείχου και της περιφέρειας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Διδυμοτείχου για την παραχώρηση της αίθουσας και προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία για την μεταμόρφωση του Δήμου σε φιλικότερο προς τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, καθώς και όλους που συμβάλλουν στο εγχείρημα».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video