ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Με μεγάλη συμμετοχή το Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων
Με μεγάλη συμμετοχή εκθετών, αλλά κυρίως καταναλωτών ολοκληρώθηκε το Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης και προήλθε από τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Έβρου, του Συνδέσμου Βιοτεχνιών - Βιομηχανιών Έβρου (ΣΒΒΕ) και της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού. Συμμετείχαν 30 εκθέτες, εκ των οποίων οι 21 ήταν παραγωγοί - οικοτέχνες και πωλητές ενώ οι υπόλοιποι εκπροσώπησαν επιχειρήσεις μεγαλύτερου βεληνεκούς χωρίς όμως να κάνουν πωλήσεις, παρά μόνο δειγματισμό.


Τόσο το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 όσο και την Κυριακή 7 Αυγούστου η προσέλευση του καταναλωτικού κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η διοργάνωση αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συστηθεί η τοπική παραγωγή του Έβρου σε ένα ευρύ κοινό που υπερβαίνει κατά πολύ τα τοπικά όρια καθώς η τουριστική κίνηση της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο απόγειο της.


Ο δεύτερος στόχος που επιτέλεσε η διοργάνωση είναι η απτή απόδειξη της αποτελεσματικότητας που επιφέρουν οι συνέργειες και η διάθεση συνεργασίας.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης ευχαρίστησε τόσο τον ΣΒΒΕ όσο και την ΧΙΙ Μ/Κ Μ/Π και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Το Διήμερο Εξωστρέφειας είναι μία πρωτοβουλία μέσα από την οποία πρέπει να αναδείξουμε τι παράγει ο νομός μας που έχει πάρα πολλές καινοτομίες και πολύ καλά προϊόντα. Στο επόμενο διάστημα μαζί με το Στρατιωτικό Πρατήριο θα προσπαθήσουμε σαν Επιμελητήριο να μπουν όλα αυτά τα προϊόντα στο πρατήριο βοηθώντας σε όλες τις διαδικασίες που έχει ο Στρατός. Εκτιμώ και πιστεύω ότι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία θα πρέπει να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις. Στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις διατηρούμε θέσεις εργασίας, διατηρούμε νέους ανθρώπους στην περιοχή μας».


Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ Χρήστος Γιορδαμλής, σημείωσε: «Διοργανώνουμε ένα διήμερο εξωστρέφειας των προϊόντων που παράγονται εδώ στον όμορφο Έβρο έτσι ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν τι παράγεται εδώ στον τόπο και έτσι να μπορούν στο ράφι να διαλέγουν τοπικά προϊόντα δίνοντας περισσότερη αξία στα χρήματα τους και επιτρέποντας με τον τρόπο αυτό να μείνουν νέοι άνθρωποι εδώ στον τόπο».


Το Επιμελητήριο Έβρου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνεργάστηκαν για να έρθει εις πέρας η διοργάνωση - τους προμηθευτές, τους τεχνικούς, τον τεχνικό Σύμβουλο, την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τον Διευθυντή και το προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης τις εταιρίες που ενίσχυσαν τη διοργάνωση με χορηγίες, αλλά κυρίως όλους και όλες τους επισκέπτες/τριες που στήριξαν με την παρουσία τους το Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων.
























[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video