ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π. Μιχαηλίδης - Β. Μυτιληνός: Προτάσεις προς τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Π. Μιχαηλίδης - Β. Μυτιληνός: Προτάσεις προς τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
Το σημαντικότερο πρόβλημα για όλους τους Δήμους της χώρας (μαζί με τις δημοτικές επιχειρήσεις) αποτελεί πλέον το ενεργειακό κόστος ιδιαίτερα από την στιγμή που οι περισσότερες παροχές τους είναι πάνω από 35kVA και συνεπώς είναι εκτός επιδοτήσεων ενέργειας.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΕΔΕ αναφέρεται ότι οι Δήμοι οφείλουν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία για μείωση της κατανάλωσης κατά 10%, με την προϋπόθεση να μην δημιουργούνται ζητήματα ασφάλειας. Σε ότι αφορά τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και με σκοπό να συμβάλει ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο για την εξοικονόμηση και εξασφάλιση οικονομικών αλλά και ενεργειακών πόρων, έχουμε να προτείνουμε στη δημοτική αρχή μια πρώτη σειρά συγκεκριμένων παρεμβάσεων και ενεργειών:

Α. Αντικατάσταση στο 100% όλων των λαμπτήρων φωτισμού σε δρόμους και πλατείες του Δήμου με σύγχρονα φωτιστικά LED.

Β. Επιτάχυνση των διαδικασιών για τη σύσταση της Διαδημοτικής, Ενεργειακής Κοινότητας με τους Δήμους Σαμοθράκης και Σουφλίου, καθώς και με τους Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α.) και Ιερά Μητρόπολη.

Γ. Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων σε όλα τα δημοτικά κτίρια και τα σχολεία.

Δ. Ενεργειακή αναβάθμιση των κλειστών κτιρίων Κολυμβητηρίου και Γυμναστηρίου.

Ε. Σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής με την συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Φαλέκα (πρώην αντιδημάρχου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων).

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Αρχιτέκτονας μηχανικός
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ευάγγελος Μυτιληνός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της παράταξης ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video