ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έκθεση Ζωγραφικής του Γιάννη Βαρσαμούδη στην Αλεξανδρούπολη

Έκθεση Ζωγραφικής του Γιάννη Βαρσαμούδη στην Αλεξανδρούπολη
Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του καλλιτέχνη Γιάννη Βαρσαμούδη με θεματογραφία «Τοπία και Πρόσωπα», τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:30 στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη.

Το σχήμα AXD Ensemble που επιμελείται τη μουσική επένδυση των εγκαινίων, απαρτίζεται από εξαίρετους μουσικούς: Νίκος Κατσούλης - φλάουτο, Τόλης Κουγιουμτζής - σαξόφωνο, Μπάμπης Τσακαλίδης - πλήκτρα, Άγγελος Τσακμακάς - τρομπέτα.

Διάρκεια Έκθεσης: Από την Δευτέρα 22 έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.
Ώρες λειτουργίας: 20.00 - 23.00.

Διοργάνωση: Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.)

Η πολιτιστική δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σύντομο βιογραφικό Γιάννη Βαρσαμούδη

Ο Γιάννης Βαρσαμούδης είναι καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Ζωγραφίζει και σχεδιάζει πορτρέτα, φιγούρες και τοπία. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι απαλό παστέλ, κάρβουνο, γραφίτης και ακουαρέλα. Παρουσιάζει τη δουλειά του, τόσο σε ατομικές, όσο και σε ομαδικές εκθέσεις.

Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ζωγραφικής, στους οποίους κέρδισε θέσεις:
  • American Art Awards 2019: Τρίτη θέση στην κατηγορία «πορτρέτο ενός μη διάσημου προσώπου».
  • Πανελλήνιο βραβείο «Φοίνικας» το 2019.
  • Τέταρτη ισοβαθμία στην κατηγορία «παστέλ / κιμωλία / χρωματιστό μολύβι - ανθρώπινη φιγούρα» στα American Art Awards 2020.
  • Ισοπαλία στην έκτη θέση στην κατηγορία "κάρβουνο / μελάνη / μολύβι - ανθρώπινη φιγούρα" στα American Art Awards 2020.
  • Ισοπαλία στην έκτη θέση στην κατηγορία "κάρβουνο / μελάνη / μολύβι - ανθρώπινη φιγούρα" στα American Art Awards 2020.
  • Ισόπαλη έκτη θέση στην κατηγορία "παστέλ / χρωματιστό μολύβι - ανθρώπινη φιγούρα" στα American Art Awards 2021.

Οι AXD Ensemble (Κατσούλης, Κουγιουμτζής, Τσακαλίδης, Τσακμακάς), δημιουργήθηκαν το 2021 από μουσικούς που ζουν και εργάζονται στην Αλεξανδρούπολη. Η αγάπη τους για τη μουσική, τους ώθησε να ενωθούν με σκοπό τους τη διάδοση γνωστών, αλλά και άγνωστων έργων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video